Çarşamba, Mayıs 18, 2016

Seyrantepe Ofspor gözünü son dörde dikti


Türkiye U14 Şampiyonası'nda Düzce Grubu'nda şampiyon olan Seyrantepe Ofspor birinci oldu ve ülke genelinde 1620 takım arasında son 20'ye kalmayı başardı.

İstanbul elemelerine gol yemeden geçen Mustafa Atasoy'un talebeleri Düzce Grup merkezinde ilk maçında Kıbrısçıkspor'u rekor bir skorla 16-0 yenerken daha sonra alt yapıda Türkiye'nin önde gelen kulüplerinden olan Hacettepe'yi 1-0 yendi. Finalde Adapazarıspor'u da tek golle geçen Kağıthane ekibi şimdi gözünü dörtlü finale fikti.

Teknik Direktör Mustafa Atasoy yaptığı açıklamada "Başta bizlere en iyi imkanlarda konaklamamızı Sağlayan Ve Desteğini Esirgemeyen Hasan Cevahiroğlu Başkanımıza , Alt Yapı Sorumlumuz Ahmet Bülent Özsoy'a Yanımızda Desteklerini Esirgemeyen Halil Aktaş, Ayhan Aktaş hocalarımıza ve elimiz ayağımız Olan Eren Özvatan Kardeşimize ve İstanbul'dan Desteklerini Esirgemeyen Teknik Ekibimizde Bulunan Hocalarımıza Çok Teşekkür Ederim. Düzce'ye Kadar Gelip Destekte Bulunan ve İstanbul'dan Başarı Dileklerini ve Dualarını Esirgemeyen Velilerimize de Teşekkür Ederim. Bizlere Bu Gururu Yaşatan Ve Bir Sonra ki Turda da Şampiyonluk Beklediğimiz Bu İşin Asıl Kahramanı Olan ve En Büyük Teşekkürü Hak Eden Seyrantepe Of Spor U14 Oyuncularına Teşekkür Ederim" dedi.

HABER: SELİM URAL

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...