Pazartesi, Mayıs 02, 2016

Sefaköy Kartalspor Mecidiyeköyspor'la yenişemedi



İstanbul U 19/2 Gençler ligi 7.Grupta Lider Sefaköy Kartalspor takipçisi Mecidiyeköyspor takımı ile Sefaköy Kartal sahasında oynadığı önemli maçta karşılıklı atılan gollerle müsabakadan 1-1'lik skorla beraberlikle ayrıldı.

Ligin 7.Haftasın Grubun iki yenilmeyen takımlarından olan Sefaköy Kartalspor-Mecidiyeköyspor takımları Sefaköy Kartal sahasında karşı karşıya geldiler. Haftanın bu önemli karşılaşmasını A.Kadir Düzgün, Oğuzhan Yılmaz ve Cengiz Damar hakem üçlüsü yönetti

Her iki takım 90 Dakika mücadelesi sonunda karşılıklı atılan gollerle sahadan 1-1 ayrılarak puanları paylaşırken Lider Sefaköy Kartalspor 7.Hafta sonunda da yakın takipçisi Mecidiyeköyspor takım arasındaki 2 puan farkını koruyarak 19 puanla liderliğini namağlup olarak sürdürdü.


Küçükçekmece temsilcisi Sefaköy Kartalspor oynadığı 7 maçta bir beraberlik alırken 6 maçın tamamını kazandı. 24 golle en fazla gol atan ve 7 golle en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduran siyah beyazlı takım 19 puanla liderliğini sürdürmüş oldu.

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.