Çarşamba, Mayıs 25, 2016

Şampiyonlar TÜFAD'ı ziyaret etti


TFF Kadınlar 3. Lig mücadelesindeki başarılı sonuçları sonunda şampiyon olarak 2. Lige yükselen Konya İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı, Başkan Abdullah Yaman, Antrenör İbrahim Özalp ile futbolcular, şampiyonluk kupaları ile birlikte TÜFAD’ı ziyaret ettiler.

Ziyarete şampiyonluk kupaları ile gelmelerinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirten TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, "Derneğimiz üyesi, takımın başkanı Abdullah Yaman hocamızın Konya futbol tarihinde “Kadın Futbol Takımı” kurmakla bir ilki gerçekleştirmesini sadece takdirle takip etmekle yetindik; gerekli desteği diğer kesimler gibi bizler de yeterince sizlere veremedik. Kuruluşundan bugüne geçen süre içindeki çalışmaları ile önemli mesafeler kat eden başkan Abdullah Yaman’ın azmi ve sabrı ile sürdürdüğü çalışmalarındaki bu zorlu sürecinde her zaman başkan ile birlikte olan takımın antrenörü, İbrahim Özalp hocamızın özverili çalışmaları ve futbolcu kardeşlerimizin lig boyunca başarılı performansları ile gelen şampiyonlukla 2.lige yükselme başarınız ile taçlandırmış olmanızı alkışlıyor ve takdir ediyoruz" dedi.

Başkan Karababa ayrıca, "Takımınızın 2. Lig'de mücadele etmesinin şehrimizin ve futbol ailesinin tanıtımına da çok önemli katkısı olacağına olan inanıyoruz. Başarınızdan dolayı sizi ve ekibinizi kutlar, başarılarınızın devamını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

YerelFutbol.com


Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.