Pazar, Mayıs 08, 2016

Pınarspor zirvede yalnız kaldı



İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta Pınarspor fırtınası devam ediyor. İkinci yarının ilk maçında sahasında 1453 Fatih Gençlikspor'u konuk eden Kırmızı Beyazlılar, Engin Yüksek'in iki golle yıldızlaştığı maçta rakibini 4-1 yenerek liderliğini devam ettirdi. 

Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadı'nda oynanan karşılaşmada hatırı sayılır bir seyirci topluluğu, Sarıyer temsilcisini desteklemek için tribündeydi. Bu destekle maça çok iyi başlayan Pınarspor, ilk yarıyı neredeyse rakip yarı sahada oynadı. Çok net fırsatlar yakalayan Kırmızı Beyazlılarda Engin'in bir topu direkten döndü. Net fırsatlarda gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. 

İkinci yarıya da iyi başlayan Pınarspor, 55. dakikada golü buldu. Kırmızı Beyazlılarda Emre Benli, ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruş, direğe çarparak ağlarla buluştu. Temposundan bir şey kaybetmeyen Sarıyer temsilcisi, 75. dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Serhat'ın ortasına penaltı noktası üzerinde uçarak kafa vuran Engin Yüksek, skoru 2-0'a getirdi. 

Fatih ekibi umutlandı
Oyuna sonradan dahil olan Mert Fahri Yılmaz, ikinci yarıda Pınarspor savunmasına zor anlar yaşattı. 80. dakikada kaleyi cepheden gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mert Fahri'nin vuruşu, baraja çarpınca kaleci Serhat'ı ters köşede bıraktı ve skor 2-1 oldu. 

Golden sonra risk alarak rakip kaleye yüklenen Fatih ekibinde Murat'ın ceza sahası dışından vuruşunu kaleci Serhat güzel bir refleksle çıkardı. Bu pozisyon maçın kırılma anı olurken, 88. dakikada Yeşil Siyahlılar'da Kerem'in ceza sahası içerisinde Engin'i düşürmesi üzerine hakem penaltı noktasını gösterdi. İkinci sarı kartını gören Kerem oyun dışında kalırken, penaltıyı kullanan Emre Uçar, skoru 3-1'e getirerek takımını rahatlattı. 

Karşılaşmanın son bölümlerinde ise Pınarspor, Engin ile bir gol daha buldu ve zorlu maçı kazanarak 27 puanla liderliğini devam ettirdi.

HABER-FOTOĞRAF: GÖKHAN TANER



















Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...