Perşembe, Mayıs 26, 2016

Mercedes arabası gibi görüp, Murat 124 arabası gibi tekleyerek futbol sergiliyorlar.

                                              
Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek, 29 Haziran tarihinde Kongremizi yapacağız yapılacak kongrede yeniden aday olduğun açıklarken bir sezonda 5 şampiyonluk kazandıran yönetimiz için kimse küçümseyemez ve başarısız diyemez Tesisleşme adına yaptıklarımız ortada yeni yönetimimizle daha güzel işler yapacağız camiamız için yapılacak daha işlerimiz var dedi.
                               
Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlit Özdek, Yılmaz Aktepe’in 20015-2016 Futbol sezonundaki Performans ve kulüple ilgili yaptıkları ve yapacakları ile ilgili sorularını yanıtladı.
                                
AKTEPE)Sezon öncesi kulüp olarak hedefleriniz neydi? Bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?

ÖZDEK)sezon öncesi çok iyi bir takım kurmamıza rağmen bazı aksilikler sonucu kötü bir başlangıç yaptık bu kötü gidişimiz takımı büyük yönde etkileyince puan ve puanlar kayıp etmeye devam ettik. İyi bir takım oluşturmamıza rağmen alına kötü sonuçlar sonunda 1.Amatör Ligden 2.Amatör Lige düşmüş olduk beni doğrusu en çok üzen olay bu olmuştur. Sezona başlarken Şampiyonluğa oynayacak bir takım kuruyorsunuz âmâm bu takım küme düşüyor esas buna üzülüyorum neye niyet neye kısmet derler ya işte bu oldu.
                             
Altyapıda çok iyi bir oluşu var yönetici arkadaşlarımızla birlikte 2 yıl önceki yapılanma meyvelerini vermeye başladı. U-19 Takımız şuanda grupta şampiyonluğa oynuyor burada çok iyi 6,7 tane yetenekli futbolcular var bunları önümüzdeki sezon A Takımıza takviye yaparak dışarıdan oyuncu almayarak kendi oyuncularımızla yolumuza devam edeceğiz tabi.
                           
AKTEPE) Sezon boyunca ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız? Bunların ne kadarını aşabildiniz?

ÖZDEK)Bir kere her amatör kulübün olduğu gibi bizimde maddi sıkıntıları vardır. Kulüp olarak bu sıkıntıları aşmak için yönetici arkadaşlarımızla birlikte büyük özverilerde bulunduk bende bu sıkıntıları aşmak ve kulübü ayakta tutmak için başkanlık yapıyorum.
                                
Sezona başlarken en büyük sıkıntımız futbolcu seçimlerinden oldu. Görüşme yaptığımız futbolcular transfer zamanı pazarlığa oturduğumuzda kendilerini Mercedes arabası gibi görüp ona göre pazarlık yapıyorlar. Ancak kendilerini Mercedes arabası gibi gören futbolcular sahaya çıktıklarında Murat 124 arabası gibi tekleyerek futbol sergiliyorlar. Kısacası her şey para olmuş kimse giydiği formanın hakkını veya takımın başarısı için top oynamıyor para alalım takım yenilmiş, galip gelmiş onlar için önemli değil en büyük sıkıntı takım içinde paragöz futbolcuların olmasıydı onlara güvendik inandık yola çıktık.
                               
Maalesef güvendik inandık yola çıktığımız oyuncular bizleri yarı yolda bıraktılar ve de bizi büyük krize soktular onu da daha atlatamadık.
                              
AKTEPE) Camia ve taraftarlardan yeterli desteği görebildiniz mi?

ÖZDEK)Küçükçekmece İlçesinin köklü ve 1966 yılından beri yani 50 yıllık Küçükçekmece ve Söğütlüçeşme Mahallesi gençliğini kötü alışkanlıklardan koruma amacı ile kurulan kulübümüz maalesef camialarda, Esnaftan nedense destek az olur ama konuşan çok olur. Maalesef onun için camialarda maalesef destek veren her zaman bir elin parlakları kadardır.

AKTEPE)Bu sezon en çok sevindiğiniz maç hangisi, neden?

ÖZDEK) Sezona başlarken büyük umutlar ile başladık gel gör ki ne umudun ne buldun sevindiğim maç olmadaki bu sezon benim ömrümden ömür gitti desem yeridir. Onun için sevindiğim maçlar olsa stresten yaşlandığımı his ediyorum doğrusu.
                                 
AKTEPE)Bu sezon en çok üzüldüğünüz maç hangisi, neden?

ÖZDEK)Bu sezon tüm maçlarda üzüldüm ama en çok üzüldüğüm maç tabii ki Şehzadespor maçı oldu. O karşılaşmada Hakem kardeşimiz saldıran futbolcuların yaptığı o kötü çirkin saldırı bu olay nedeni ile 5 kırmızı kart görmeleri tüm dengemizi bozdu. Birde ilçemiz inin güzide kulüplerinden Sultanmuratspor maçı oldu. Maalesef nedense rakiplerine karşı yumuşak oynayan ve de yenilen Sultanmuratsporlu kardeşlerimizi bizim maçta her şeylerini ortaya koyarak sahada verdikleri taktire şayandı mücadeleleri.
                                  
AKTEPE)Takımınızda performansından en memnun kaldığınız oyuncular hangileri?

ÖZDEK)Her Futbolcu kardeşimizin ayrı bir performansı ve yeteneği vardır. Ancak takım kaptanımız Burhan, Kayhan ve İlker kardeşlerimiz kulübümüzün başarısı için sahadaki mücadeleleri performansı beni memnun eden oyuncu kardeşlerimizdi.
                                       
AKTEPE)Kulübünüzün bulunduğu noktadan daha ileri gitmesi için sizce yapılması gereken nelerdir?

ÖZDEK)Söğütlüçeşmespor kulübü olarak bulunduğumuz nokta A Takım hariç diğer branşlarda istediğimiz noktadayız. A Takımda küme düştük diye bir kenara bırakacak değiliz önümüzdeki sezonda genç kardeşlerimizden kurulu büyük paralar harcamadan iyi bir takım kurarak 1.Amatör lige çıkmak için başaracağımıza inanıyorum İnşallah tüm bunları gerçekleştirmek içim yeniden güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
                                                              
29 Haziran tarihinde Kongremizi yapacağız yapılacak kongrede yeniden aday olduğumu da buradan açıklıyorum. Allah'ın izniyle el birliği ile Söğütlüçeşemespor takımızı daha güçlü bir şekilde üstlere çıkaracağımıza inanıyorum. Ayrıca bir sezonda alt yapılarda 5 şampiyonluk kazandıran tek yönetim bizim yönetimimizde bunu ilk biz başardık. Tesisleşme adına yaptıklarımız ortada, dediğim gibi tek üzüntüm A Takımızda oldu. Altyapıda müthiş başarılarımız oldu doğrusu dediğim gibi yeni yönetimimizle daha güzel işler yapacağız camiamız için yapılacak daha işlerimiz var. Durmak yok yola devam Söğütlüçeşemespor takımızı her yerde saygı duyulacak bir camia yaptık bunu başardık.

AKTEPE)Eklemek istediğiniz bir konu var mı?
ÖZDEK) Söğütlüçeşemespor kulübümüze bizler her zaman yardımcı olan ve yanımızda buluna Küçükçekmece Belediye Başkanımız Temel Karadeniz'e, Küçükçekmece Amatör Spor Kulübü Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve ekibine sanda bize vermiş olduğun desteklerden dolayı çok teşekkür eder saygılar sunarım.

























Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.