Pazar, Mayıs 01, 2016

Lotto'nun kralı "TEB"




Türkiye 13.kez düzenlenen Lotto Şirketler Liginin Şampiyonu TEB oldu.

Dün oynanan Türkiye İş Bankası - Garanti Bankası 3.lük maçının ardından saha çıkan Arkas Marport ve TEB takımlarının mücadelesi nefes kesti.

Turnuvaya şimdiye kadar 3.kez katılan TEB 2013 yılında 4.olmayı başarırkenn ilk kez adını finale yazdırdı. 4 kez katılan Arkas Marport ise geçen yılın şampiyonunu kalecisi Barış Nadi'nin kurtardığı penaltı ile elemiş ve finale yükselirken, onlarda 2014 ve 2015 sezonlarında 4.olmayı başarmışlardı.

Sessiz devre
Mücadelenin ilk yarısında iki takımda hata yapmak istemezken, TEB biraz daha iyi gözükse de mücadelenin ilk yarısında ileri uç oyuncularına kaleciler şans vermeyince, mücadelenin ilk yarısı başladığı gibi sona erdi.

Melihşah perdeyi açtı.
İkinci yarıya oranla galibiyeti daha çok isteyen taraf TEB görünürken, sahneye Melihşah çıktı ve TEB'i 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Arkas Marport beraberlik golünü arasa da, TEB takımı buna izin vermedi.

TEB muradına "Eren" oldu
Karşılaşmanın son bölümlerine girilirken TEB takımı yarı finale adını yazdırırken takımın ikinci golünü atan Eren ile, adeta tarih tekerrürden ibarettir dercesine, yine 2-0 öne geçti. Bu golden sonra karşılaşmada başka gol olmadı ve TEB, 3.sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen takım oldu.

Takımın Teknik Direktörlük görevini yürüten İlhan Karakaya ve Zafer Emek üstlenirken, Teknik Direktörlerden Zafer Emek için adeta çifte şampiyonluk oldu.

"Emek" "Zafer" "Şampiyonluk"
TEb takımındaki görevinin yanı sıra, Süper Amatör Lig Klasman Grubu ekiplerinden Ataşehir Çamolukspor'da da antrenörlük görevini yürüten Zafer Emek, yine dün oynanan HEASK - Sarayönü Belediye maçını HEASK takımının kazanması ile birlikte Ataşehir Çamoluksporu Bölgesel Amatör Lige taşıyarak aynı günde iki şampiyonluk sevincini birden yaşamış oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...