Pazartesi, Mayıs 16, 2016

Kızılcabölük öfkeli: Futbolcumuz yumruklandı


Çanakkale’de oynanan Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play-Off Final maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle Kızılcabölükspor kulübü, sahada futbol terörü yapıldığını ve Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçeceğini belirterek yaşanan olaylara sert bir dille eleştirdi. 

Çanakkale’de oynanan Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play-Off Final maçında Zonguldak Kömürspor, Kızılcabölükspor’u 2-1 yenerek 2. Lig’e yükseldi. Maç sonu ise saha içinde büyük olaylar yaşanırken, bu olaylara Kızılcabölükspor cephesinden açıklama geldi. 

Kızılcabölükspor yönetimi yaptığı yazılı açıklamada, "Maç sonrasında Türk futboluna yakışmayan görüntüler vardı. Bazı kişiler oyuncularımıza ve taraftarlarımıza saldırıp futbol terörü yaşatarak, Türk futbol tarihine kara bir gün olarak tarihe geçtiler. Maçın hakemi Serkan Tokat’ın bitiş düdüğüyle sahaya giren binlerce kendilerine ‘sözde’ şehit ve madenci çocuğu sıfatını takan Zonguldakspor holiganları öncelikle maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan oyuncularımıza saldırdılar. Takım kaptanımız Fatih Yiğen’i yumruklayan bu futbol teröristleri, daha sonra taraftarlarımızın bulunduğu tribünlere doğru yönelerek taraftarlarımıza ellerinde bulunan bıçak gibi kesici ve yaralayıcı cisimleri fırlatarak taraftarlarımızın yaralanmasına sebep oldular. Birçok taraftarımız yaralanırken, iki taraftarımız durumlarının ciddi olması üzerine Çanakkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı" denildi. 

Kaynak: www.karar.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.