Cumartesi, Mayıs 21, 2016

Kartal Bulvarspor'da kalanlar-gidenler belli oldu


2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek Kartal Bulvarspor, teknik direktör Rıdvan Elmastaş ile anlaşmasının ardından transfer çalışmalarına da başladı.

Kırmızı Beyazlılar'da Genel Kaptan Cemal Zaza, takımdaki oyuncuların durumu ile ilgili bilgiler verdi. Şartların her şeyi belirlediğini belirten Zaza, "Bölgesel Amatör Lig'e yükselirken emeği ve katkıları asla inkar edilemeyecek futbolcu kardeşlerimizin emeklerini ve katkılarını unutmayacağım. Şahsım adına onlarla yollarımızı ayırırken, haklarını teslim etmenin bir insanlık görevini olduğunu unutmanın çok büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. Kartal Bulvarsporumuz'un BAL'a yükselmesindeki katkılarından dolayı, yollarımızı ayırdığımız oyuncu kardeşlerimizden haklarını helal etmelerini istiyor ve verdikleri hizmetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki futbol yaşantılarında da başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun çocuklar" açıklamasında bulundu. 

Cemal Zaza, Uğur Keskin, Buğra Altıntaş, Yıldıray Uyar, Timuçin Balçık, Erhan Taşova, Fatih Kolsuz, Taylan Uzun ve Emre Kaya ile kaleci Osman Gümüş ve takımın golcüsü Murat Gürsu ile yolların ayrıldığını söyledi. 

Takımın savunmasındaki başarılı performansı ile öne çıkan Osman Adıgüzel, Hakan Öztürk, orta sahanın dinamosu Ekrem Aydoğmuş'un yanında kaleci Bilge Göktürk Duran ve genç oyunculardan Erdem Öztürk, Ömer Faruk Bal ve Ersel Eren ile önümüzdeki sezon için de anlaşma sağlandı.

HABER: GÖKHAN TANER


Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...