Pazartesi, Mayıs 09, 2016

Kaptan transfere el attı


Karaman 1. Amatör Lig ekiplerinden 70 Larendespor'da takım kaptanı Muhammet Kahraman, sezonun bitmesi ile yönetimden önce kolları sıvadı. 

Bölgesel Amatör Lig'i play-out karşılaşmasında kaçıran takımın geleceği için arı gibi çalışan kaptan Muhammet, özellikle takımın önemli ismi Zek ile anlaşmada büyük rol oynadı. İki sezonunda takımın 10 numarasını giyen Kaptan, play-out maçındaki mağlubiyetin ardından soyunma odasında "Biz sadece düştük, ölmedik. Kalkın ayağa. Buraya bir daha geleceğiz" diyerek takım arkadaşlarına seslenmişti.

'Mesele kaptanlık değil'

Konuyla ilgili konuşan Muhammet Kahraman, "Ben takımın ikinci kaptanıyım. Kaptanımız İbrahim Keleş talihsiz bir sakatlık geçirdi ve bu sakatlık bizi çok üzdü. Mesele kaptanlık değil, bizim meselemiz onur, şeref meselesi. Biz 70 Larendespor'da sadece futbol oynamıyoruz. Burada aileyiz ve ailemizin başarılı olması için herkes elinden geleni yapacak. Kulüp başkanımız Halil Çelikyön, adam gibi adam; hocalarımız da öyle. Kadromuz da çürükler oldu, o çürüklerin yerini dolduracağına inanıyorum ve elimizden gelen her şeyin fazlasını yapacağız" dedi.

Zek'in transferi ile ilgili de konuşan Muhammet Kahraman, "Zek eski takım arkadaşım, beni kırmadı. Teklifimizi kabul etti. Yozgat'tan Hasan, Adana'dan forvet Kadir ve Sezercan kadromuza dahil oldu. Bildiğim kadarı ile transferi biten 3 oyuncu daha var. Bu takviyeler bizleri şampiyon yapıp Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak için yeterli olacaktır" diye konuştu. 

YerelFutbol.com


Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...