Pazartesi, Mayıs 09, 2016

İstanbul Sahilspor zorlansa da kazanmayı bildi


İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup mücadelesinde Ataşehir Yoncaspor ile deplasmanda karşılaşan İstanbul Sahilspor, rakibi karşısında zorlansa da sahadan galip ayrılmayı başardı.

Yenisahra Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Yavuz Özdemir, Ufuk Can Pür, Selim Mert Güler triosu üstlenirken saha komiseri olarak Metin Aksoy görev yaptı. 

Maça İstanbul Sahilspor’un vuruşu ile başlanırken ilk dakikalardan itibaren her iki takımın da kazanma hırsı sahaya yansıdı. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla devam ederken her iki takım kalecisi de başarılı kurtarışları ile gole izin vermezken 41. dakikada İstanbul Sahilspor atağında Ataşehir Yoncaspor defansının ceza sahası içinden çıkaramadığı top ile buluşan Aram Nesimi Saltık fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi. 0-1

İlk yarı İstanbul Sahilspor’un 1-0 üstünlüğü ile kapanırken ikinci yarıda daha istekli bir oyun sergileyen taraf Ataşehir Yoncaspor oldu. 

Ataşehir Yoncaspor yüklendi

47. dakikada İstanbul Sahilspor stoperi Ömer Altıkat sakatlanarak yerini Onurcan Turun’a bırakırken stoper mevkiini Serhat Atasayan devraldı. Ataşehir Yoncaspor ataklarından bunalan İstanbul Sahilspor’da 58. dakikada Furkan Çakır yerini Yuşa Budak’a bıraktı. İkinci yarı sıklaşan Ataşehir Yoncaspor atakları karşısında kalesinde adeta devleşen İstanbul Sahilspor kaptanı kaleci Özkan Yıkan sakatlansa da sahada arkadaşları ile beraber mücadelesini devam ettirdi.  90. dakikada Murat Tek yerini Necati Korkmaz’a bırakırken orta hakem Yavuz Özdemir maçı 9 dakika uzatmaya götürdü.

Uzatma dakikalarında da her iki takım adına da başka gol sesi çıkmazken İstanbul Sahilspor sahadan galip ayrılarak grupta hem liderliğini hem de en yakın rakibi ile arasındaki 5 puanlık farkı korudu.

YerelFutbol.com












Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.