Perşembe, Mayıs 19, 2016

İstanbul Karması fırtına gibi


Afyonkarahisar'da düzenlenen İl Karmaları arası müsabakalarda adeta İstanbul Karması fırtınası esiyor.

İstanbul Karması, dün oynanan ve bir bakıma grup liderliği müsabakası olan Samsun Karması maçından 2-0 lık galibiyet ile ayrılırken, Hakan Çolak yine alışıla gelmiş performansını sergileyerek kalesinde güven verip geçit vermezken, Ufuk Özcan attığı kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi. Mert Aslanalp ile 2.golü bulan İstanbul Karması 2-0 lık skorla galip gelerek çeyrek finale çıktı.

Çeyrek final mücadelesinde ise rakip Erzurum-Van karması idi. Maçta ilk golü bulan takım Erzurum Van karması oldu. İstanbul Karması Semih Akgöz ile beraberliği yakalarken devre de bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya fırtına gibi giren İstanbul Karması Naci Bayraktar ile 2-1 öne geçti. Ardından günün golcü ismi Tolga Cengiz ile 2 gol daha bulan İstanbul Karması mücadelede 4-1 öne geçti ve maçta bu skorla sona erdi. 4-1 lik sonuçla maçı kazanan İstanbul Karmasının rakibi ise Sakarya Karması oldu. Mücadelede Naci Bayraktar Ekrem Aksoy Ve Hakan Çolak rakibin gol yollarında etkili olmasına izin vermezken ileri uçta da Emin Soğuk, Mert Aslanalp ve Tolga Cengiz iyi işler yaparak göz doldurdular.

İstanbul Karması yarı final maçında cumartesi günü Sakarya Karması ile karşılaşacak ve kazanan takım adını finale yazdıracak. İstanbul Karması iyi oyununun yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile dikkat çekiyor.

HABER:MELİH ÖZTÜRK




Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...