Cumartesi, Mayıs 21, 2016

İstanbul Kadın Futsal Ligi'ne devam edildi


İASKF tarafından ilk kez düzenlenen İstanbul Kadın Futbol Ligi'nde maçlara devam edildi.

Günün ilk karşılaşmasında Sultanbeyli Mevlana Bakırköy Zara ile mücadele etti. Sultanbeyli ekibinin Hilal Kaleli, Sudenaz Kılıç ve Zeynep Keleş ile bulduğu üç gol karşısında Deniz Küllükçü'nün iki golü yeterli olmadı. Mevlana sahadan 3-2 galibiyet ile ayrıldı.

Bayrampaşa Demirspor karşısında Kireçburnu 5-0 hükmen galibiyet aldı.

Beşiktaş ise Yeliz Açar, Özge Çamurcu, Buse Budak, Bilgesu Koyun, Beyzanur Ada, Emine Ecem Esen ve Nihan Üçerler (2) ile yedi oyuncundan bulduğu goller ile Nurçelik'i 8-1 yendi. Küçükçekmece ekibinin tek sayısı Nazlı Ateşgüneş'ten geldi.

Günün son maçında Dudullu ile Silivri Alibey karşılaştı. Çok çekişmeli geçen maçı Dudullu 4-2 kazandı. Dudullu gollerini Gaye Şahinoğlu, Cansel Ünal ve Funda Avcı (2) kaydederken Alibey'de ise Merve Tekkalmaz ve Ayfer Doğan golleri tabelaya yansıdı.

Lige Pazar günü 17.00'de Kireçburnu - Sultannbeyli Mevlana ve 18.30'da Dudullu - Nurçelik karşılaşmaları ile devam edilecek. Karşılaşmalar Paşabahçe Stadı yanındaki Beykoz Recep ŞahinKöktürk Spor Salonu'nda oynanıyor.

Hiç yorum yok:

Taksimspor'un 'yıldız'ı parlıyor

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta lider Taksimspor sahasında grubun iddialı ekiplerinden Kemerburgazspor'u 2-1 mağlup etti.