Çarşamba, Mayıs 25, 2016

İFA Spor Erdal Albayrak'a emanet


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından İFAspor 2016-2017 Futbol sezonu, için gecen sezon Kocasinanspor takımını çalıştıran Erdal Albayrak ile anlaştı.

Kulüp Başkanı Aydın Aydeniz yaptığı açıklamada "BAL Ligi statüsü kurbanı olan İFAspor maalesef saçma sapan statü gereği Süper Amatör lige düşmüştür. Yeni hocamızla BAL'a dönmeyi hedefliyoruz" dedi.


İFAspor ile önümüzdeki futbol sezonu için anlaşmaya varan Teknik Direktör Erdal Albayrak ,İFAspor kulübünü çok iyi tanıyan ve beklentilerini bilen biriyim hiç zaman kayıp etmeden kolları hemen sıvayıp ve yeni sezon hazırlıklarına seri bir şekilde başlayacağız dedi.

İFAsporun çiçeği burnunda yeni Teknik Direktör  Erdal Albayrak,  Salihlispor,Adıyamanspor,Malatyaspor,Soma Linyitspor, Bergamaspor,Manisaspor,Mardinspor,Fethiyespor takımlarında forma GİYDİ.
Albayrak, Bakırköy Kartalspor, Bakırköyspor, İstanbul A.Ş,Yenibosnaspor, Bahçelievler Çınar spor ve Kocasinan spor takımlarını çalıştırdı.

Aydeniz: Saçma sapan statü gereği küme düştük

Bizce başarılı bir sezon geçiren İFAspor BAL Liginde 5.sırada bitirip statü gereği küme düşmüşüz ve bu küme düşmemiz camiamızda büyük üzüntü yaratmıştır.20 puan toplayan Çanakkale takımı kümde kalırken 45 puan toplayan ve grupta 5.sırada yer alan İFAspor statü gereği küme küm’e düşmüştür.


Bu statü başından beri saçma sapan bir şey Süper Lig, PTT 1.Lig,2.Lig ve 3.Ligde nasıl bir uygulanma varsa TFF aynı uygulamayı yapması gerektiğine inanıyorum. Böyle bir adalet olmaz bu emek hırsızlığıdır. Dünyanın parası harcanıyor emekler veriliyor maddi manevi olarak büyük zararlar güdük saçma statü gereği küme düştük TFF bu statüyü yeniden göz geçirip diğer liglerde uygulanan statü uygulamasına geçmesini istiyoruz dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.