Cuma, Mayıs 20, 2016

Hürriyetgücü zor da olsa kazandı

İstanbul U19/2 ligi 18.grup ekiplerinden Eyüp Çırçır İmar ve Hürriyetgücü ekipleri Yıldıztabya Stadı’nda karşı karşıya geldi.

Mücadeleye Hürriyetgücü’nün santra vuruşuyla başlandı.Cihangir Aksakal’ın öğrencileri ve Cihan Bingöl’ün öğrencilerinin bir üst lige çıkma iddiasını sürdürmek ve bu maçtan galip gelmek için ellerinden geleni ortaya koydular.
GOL ERKEN GELDİ
Dakika 5’te ceza sahası içinde Hürriyetgücü oyuncusunu düşüren Fatih Demir kırmızı kartla oyundan ihraç edildi ve Hürriyetgücü ise penaltı kazandı.Kazanılan penaltıda topun başına geçen kaptan Mehmet Berat Seviç penaltıyı gole çevirdi ve konuk ekip maçta öne geçti.
EV SAHİBİNİN CEVABI GECİKMEDİ.
Maçın 22.dakikasında kaptan Doğukan ceza sahası içerisine gönderdiği topta bekletmeden topa vuran Oğuz Kaan takımına beraberliği getirdi.Mücadelede başka gol olmayınca soyunma odasına beraberlikle gidildi.
İkinci yarıda ise mücadelede tempo yükseldi ve Hürriyetgücü 2-1 öne geçti.Dakika 65’te Oğuz Kaan kaburgasına aldığı darbe sonucu oyundan çıkmak zorunda kaldı ve yerine Batuhan Bitiktaş dahil oldu.72’de Eyüp İmar atağında ceza sahasına kesilen top gol oldu fakat hakem ofsayt kararı verdi.Eyüp İmar bu karara bayağı süre itiraz etti.80’de Hürriyetgücü’nün golüne engel olamayınca skor 3-1 oldu ve mücadelede başka gol olmayınca Hürriyetgücü U19/1 avantajını sürdürdü.Eyüp İmar ise U19/1 umutlarını yitirince sahada kısa süreli bir gerginlik yaşandı ve hakemler içeri girince fazla büyümeden bitti.

HABER-FOTOĞRAF:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...