Çarşamba, Mayıs 11, 2016

Güneşlispor şampiyonluğa koşuyor


Bağcılar ilçesinin köklü takımlarından Güneşlispor U19 yaş gurubunda şampiyonluğu kovalıyor. Güneşlispor, Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda İstanbul Sinopspor’u konuk ederken karşılaşmayı ise Güneşlispor  3-1 kazandı. 

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumunda karşı karşıya gelen Güneşlispor ile İstanbul Sinopspor ilk maçta Kanarya Stadyumunda 2-2 berabere kalmıştı. Ligin üstünü ilgilendiren ve gurubun en iyi iki takımı arasında oynanan karşılaşma grubun kaderini belirleyecek bir maçtı. 

Karşılaşmaya temkinli başlayan iki takımda yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler. Güneşlispor’da bir çok isim cezalı olduğu için kadroda yer almadı. İlk yarıda iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı ve ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarının başlaması ile birlikte İstanbul Sinopspor atağında ceza sahasında Adem rakibini düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. İstanbul Sinopspor penaltıyı gole çevirerek 1-0 öne geçti. 
Oyunun hakimiyetini golden sonra eline alan Güneşlispor 50. Dakika da Göksenin ile beraberliği yakaladı ve karşılaşma 1-1 oldu.

İki takımda birbirlerine üstünlük sağlamak için yoğun çaba harcadı. Fakat uzun süre karşılaşma berabere devam etti. 75.dakikada Güneşli ’de sahneye Furkan çıktı, golcülüğünü göstererek takımını 2-1 öne geçirdi. Öne geçen Güneşlispor rakibinin ataklarını durdurup üçüncü golü aramaya başladı.
Sağlı sollu ataklar gerçekleştiren Güneşlispor’da 88.dakikada Murat ceza sahası içerisinde kendini yerde buldu. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışında Güneşlisporun kaptanı Murat topun başına geldi. Penaltıyı ağlara yolladı. Güneşlisporun üçüncü golünü atmış oldu. 3-1

Karşılaşma da başka gol olmayınca maç 3-1 Güneşlispor’un üstünlüğü ile tamamlandı.Güneşlispor puanını 18’e yükselterek ikinci sırada yer aldı. Güneşlispor’un 4-0 yendiği Bakırköy Aslanspor ise 19 puanla grupta liderliğini sürdürdü.

guneslihaber.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...