Pazartesi, Mayıs 09, 2016

GOP Bağlarbaşıspor: Yüreğimizle oynayacağız


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Gaziosmanpaşa Bağlarbaşıspor, devam eden ligin 11. haftasının ardından bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, GOP Bağlarbaşıspor Kulübü olarak Abidei Hürriyet maçını kaybetmemize üzülsek de hiçbir şeyin bitmiş olduğunu göstermez. Matematiksel olarak hala şansımızın olduğunu düşünerek hareket edeceğiz ve yüreğimizle oynayacağız" vurgusu yapıldı.

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:

"Geçtiğimiz günlerde bir olay yaşadık ve bunda haklı çıkmaktan çok mutlu ve memnunuz. Yaptığımız itiraz sonrasında Büyük Ümitler - GOP Bağlarbaspor maçında sahte oyuncu yakalayarak federasyona bildirdik ve hükmen bir galibiyet aldık. Tabii bu ceza hükmen Büyük Ümitler mağlubiyeti sayılsa da federasyon bir de bu takımı disiplin kuruluna sevk etti. Onun da takipçisi olacağız."

'Yaşattığımız diğer takımlara bir ders olur'
"Bizler spor yaparak takımda top oynayan arkadaş ve kardeşlerimize bir şeyler öğretmek, dürüstlüğün getirdiği başarıyı ve insan ilişki ve diyalogları önde tutarız. Bizim şampiyonluktan önce düzgün ve ahlaklı sporcular ve yöneticiler gelir. Bu doğrultuda hareket ederiz. İnşallah bizim yaşadığımız ve yaşattığımız diğer takımlara bir ders olur. Kimse sahte, kaçak gibi basit işlerin içine girmez. Spor müsabakalarında tarafların güçlerine çalışmalarına göre sonuç alınır, kazanılır veya kaybedilir. Yöneticiler örnek teşkil eder. Bunlar birer kural olmalı, haksızlıklar olmamalı. Ter döken diğer arkadaşların emellerine yazık olur. Açıklamamızı son bir sözle noktalıyoruz: Gücün varsa, gücünü kullan kazan. Gücün yoksa, yüreğini koy kazan.

YerelFutbol.com

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...