Pazar, Mayıs 22, 2016

Gop Bağlarbaşı Ferhat'la vurdu


2.Amatör Lig 12.Grup mücadelesinde Gelişimspor evinde Gop Bağlarbaşısporu ağırladı.

Maça iyi başlayan Gop Bağlarbaşı ardı ardına bir çok pozisyon yakalamaya başladı. Ani gelişen atakta, sağ kanattan hızla içeri kateden Onur Çelebi topu içeriye çevirdi. Topla buluşan Ferhat topu ağlarla buluşturarak Gop Bağlarbaşısporu 1-0 öne geçirdi. 

Burak kalesinde devleşti
Gelişimspor yediği golden sonra karşı kalede gol ararken, gelişen ani atakta Gop Bağlarbaşısporda Ulus topa müdahale etmek isterken topa basıp düştü. Düşerken topa elle müdahale edince hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Gelişimspor kaptanı Burak'ı geçemedi. Dönen topa tekrar vuran Hakan'ın vuruşunda Gop Bağlarbaşı kalecisi Burak bir kez daha gole izin vermeyerek takımını ayakta tuttu. 

Artık herkes ilk yarının bu skorla biteceğini beklerken Gop Bağlarbaşı kaptanı Bahadır Mehmet çok klas bir gol atarak hem takımını 2-0 öne geçirdi hem de ilk yarıda son sözü söyleyen isim oldu.

Ferhat son sözü söyledi
İkinci yarıya ise iyi başlayan taraf  Gelişimspor oldu. Üst üste yapılan ataklara Gop Bağlarbaşı savunması ve kaleci Burak direnince Gelişimspor bir türlü farkı indirmeyi başaramadı. Gol gelmeyince 65.dakikadan sonra Gop Bağlarbaşı oyuna tekrar dengeyi getirip üstünlüğü de ele almayı başardı. Ataklarını iyice sıklaştıran konuk ekip Ferhat ile bir gol daha bularak farkı 3'e çıkardı. Mücadelenin son dakikalarında Enes elle topu keserek penaltı yaptırdı. İlk penaltıyı kaçıran Gelişimspor bu sefer hata yapmadı ve skor 3-1 oldu. Bu golden sonra başka gol olmayınca Gop Bağlarbaşı 3-1 lik skorla 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...