Cuma, Mayıs 06, 2016

Gebzespor gol sorununu çözdü!


Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon hedefine ulaşamayan Gebzespor, 3. Lig parolasıyla hazırlandığı önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor. Daha önce Nevşehirspor'un ön liberosu Canberk Soykuvvet’i renklerine bağlayan Mor Beyazlılar, bu kez de Nevşehirspor’un gol makinesi Anıl Bircan’ı kadrosuna kattı.

Kırıkkalespor'un şampiyon olduğu BAL 6.Grup’ta sezonu 3.sırada tamamlayan Nevşehirspor’da müthiş bir sezon geçiren 25 yaşındaki golcü oyuncu, 19 kez rakip ağları sarsarak sezonun en golcü oyuncuları arasına girdi. 

Kulüp Başkanı İlker Çakır ile ofisinde görüştükten sonra anlaşma sağlayan golcü oyuncu, yeni sezonda Mor Beyazlı formayı terletecek.

Geçtiğimiz hafta Çat Gençllikspor ile oynanan Play-Out maçında da rakip ağları 2 kez sarsan ve alınan 5-1'lik galibiyette önemli bir pay sahibi olan Anıl, takımının lige tutunmasına önemli katkı yapmıştı. 

HABER: EMRE KÜRKÇÜ

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...