Pazartesi, Mayıs 09, 2016

Fatih Hilal takibi bırakmıyor


U-19 Ligi 12 Grup 8. hafta mücadelesinde ligde ikinci sırada bulunan Fatih Hilal ile alt sıralarda bulunan Öz Yarımburgaz Halkalı Etap Stadında karşı karşıya geldiler.

Hakem kararlarının çok tartışıldığı karşılaşma müthiş mücadeleye sahne oldu. Ev sahibi ekip ilk golü bularak 1-0 öne geçti. Bu golün ardından toparlanmaya başlayan Fatih temsilcisi ilerleyen dakikalarda durumu 1-1 getirdi. Öz Yarımburgaz yakaladığı pozisyonları cömertçe harcayınca Fatih temsilcisi daha baskılı bir futbol ortaya koymaya başladı ve pozisyonlar bulmaya başladı. Maç böyle devam ederken Fatih Hilal'li oyuncu ceza sahasına girdiğinde top rakip takım oyuncusu tarafından uzaklaştırıldı fakat maçın hakemi bu pozisyonda penaltı noktasını gösterince Öz Yarımburgaz'lı futbolcular ve teknik heyet bu pozisyona uzun süre itiraz ettiler ancak karar değişmedi. Fatih temsilcisi penaltıyı gole çevirerek 2-1 öne geçti. Bu golün moraliyle daha da atak oynayan konuk ekip üçüncü golü bulmakta gecikmedi ve farkı ikiye çıkardı.  Bu golle rahatlayan Fatih Hilal oyunu rölantiye aldı ve orta saha mücadelesi ile devam eden karşılaşmada bu kez Fatih Hilal li oyuncular penaltı itirazında bulundu. Fatih Hilal oyuncusu ceza sahsına girerken rakibi tarafından arkadan yapılan sert müdahale ile yerde kaldı fakat hakem devam kararı verdi. İlerleyen dakikalarda uzaktan bir vuruşla Öz Yarımburgaz durumu 3-2 ye getirse de maçı konuk ekip 3-2 kazanarak ikincilikte ki yerini koruyarak lideri takibini sürdürdü.

HABER: EMRE İSPANLAR














Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...