Perşembe, Mayıs 12, 2016

Eyüp'te engelsiz futbol engel tanımadı


Bugün Alibeyköy Spor Kompleksinde düzenlenen bir etkinlikte yer alan Özalibeyköyspor U16 takımı ve görme engelli futbol takımı arasında yapılan maç sonrası güzel anlar yaşandı.

Etkinliğe katılan turuncu mavili ekibin internet sitesindeki açıklama şöyle ;

Öz Alibeyköy Spor Kulübü Olarak , 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Faaliyetleri Kapsamında 12.05.2016 Perşembe Günü Alibeyköy Spor Kompleksinde Gerçekleşen Engelsiz Futbol Organizasyonuna U.16 Takım Kadromuzla Birlikte Katılım Sağladık.

 


B1 Turkcell (Hiç Göremeyenler) Ligi Takımlarından İstanbul Görmeyenler Gençlik ve Spor Kulübü ile Karşılaşan Takımımız Göz Bantlarıyla Sahaya Çıkarak İlk Kez Görmeyerek Futbol Oynamanın Heyecanını Yaşadılar.


Eyüp İlçe Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Spor Müdürü Meliha Baransel, Eyüp Belediyesi Spor Koordinatörü Hayrettin Yazıcı, Eyüp Kulüpler Birliği / Öz Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Metin Çırpan ve İstanbul Görmeyenler Gençlik ve Spor Kulübü Sorumlusu Emin Şahin’in de hazır bulunduğu Organizasyonda, Müsabakaların Sonunda Tüm Katılımcılara Kaymakam Abdullah Dölek ve Belediye Başkanı Remzi Aydın Tarafından Teşekkür ve Başarı Plaketi Takdim Edildi.




Kaynak : http://www.ozalibeykoyspor.org.tr/

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.