Cumartesi, Mayıs 07, 2016

Ergene Velimeşespor'dan transfer atağı


Bölgesel Amatör Lig'de 2016-2017'de üst üste üçüncü sezonunu geçirecek olan Ergene Velimeşespor, transfer çalışmalarına çok erken başladı. 

Tekirdağ ekibi, önümüzdeki sezon hedef yükselterek başladığı transfer çalışmalarında bombaları patlattı. Mavi Beyazlılar, Yeni Amasyaspor'da sezonu tamamlayan kaleci Ayhan Öztürk ile 22 maçta Amasya ekibinin formasını giyen ve 4 gol atan forvet oyuncusu Şakir Bozlar'ı kadrosuna kattı.

Utaş Uşakspor'da forma giyen ve 22 maçta rakip filelere 7 gol bırakan orta saha oyuncusu Gökay Yiğit de yeni sezonda Mavi Beyazlı formayı giyecek.

Tekirdağ ekibinin en dikkat çekici transferi ise Mudanyaspor'da sezonu tamamlayan Gustave Bebbe. Kamerunlu oyuncu, geçtiğimiz günlerde Mardin'e giderek Mardinspor ile anlaşmış ve kulübün formasını giyip poz vermişti. Yaklaşık 15 gün önce gerçekleşen transferin ardından Gustave Bebbe'nin Ergene Velimeşespor ile anlaştığı öğrenildi. 

HABER: BENAN DİKER

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...