Çarşamba, Mayıs 04, 2016

Dönmez'e büyük görev


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Ömerli Köyüspor'un başkanı Vedat Dönmez İASKF ve TFF İstanbul amatör küme tertip komitesindeki görevinin yanı sıra, 10 kulüp başkanı ve yöneticileri tarafından Arnavutköy Kulüpler Birliği başkanlığına seçildi. Yapılan genel kurulla yeni seçilen birlik başkanı Vedat Dönmez önümüzdeki günlerde düzenleyeceği yemekle kulüplerle bir araya gelecek.

Başkan Vedat Dönmez “Bağlı bulunduğumuz Arnavutköy ilçesindeki 10 kulübün başkan ve kulüp yöneticilerinin yapılan genel kurul sonrasında istediği doğrultusunda bu göreve getirildim. Bundan dolayı , beni buraya layık gören tüm kulüp Başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım” dedi.

'Yemekte bir araya geleceğiz'
Yeni seçilen Arnavutköy amatör spor kulüpleri birliği başkanı Vedat Dönmez önümüzdeki günlerde bir yemek düzenleyeceğini açıkladı. Başkan Dönmez “Kulüplerimiz temsilcileri ile bir araya geleceğiz, Bu yemekte onlarla birlikte eksiklerimizi belirleyerek, ne yapmamız konusunda fikir birliğine vararak çalışmalara başlamamız gerekiyor” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR - www.34spor.com

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.