Salı, Mayıs 10, 2016

49 yıllık kulüp kaymakamlığa teslim edildi


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup'ta mücadele eden Ceyhanspor Belediye Futbol Kulübü'nde sezonun bitmesiyle beraber ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kulüp Başkanı Erkan Karık, yaptığı açıklamada, kulübü Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'a teslim ettiklerini söyledi.

Karık, yaptığı yazılı açıklamada, sezon başında kimsenin sahiplenmediği Ceyhanspor'a belediye olarak sahip çıktıklarını belirterek, "Ceyhan Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk'ün talimatıyla belediye olarak son mesai gününde federasyona ödenmesi gereken parayı ödeyerek kulübü devraldık. Ceyhan Belediye Futbol Kulübü olarak başarılı bir sezon geçirdiğimize inanıyoruz" dedi.

Karık, Ceyhan Belediye Futbol Kulübü'nü borçsuz bir şekilde Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy'a teslim ettiklerini kaydetti.

3 sezon 2. Lig'de yer aldı
Adana ekibi, Ceyhanspor adıyla 10 Eylül 1967 tarihinde, Hakkı Yeşil, Sait Yalçın, Ahmet Temiz, Cemal Baysal, Nail Atabey, Erdal Turan Sancar ve Mustafa Işık tarafından kuruldu.

Renkleri Yeşil Beyaz olan kulüp, 1981-1984 yılları arasında 2. ligde oynadı; 2015-2016 sezonu öncesi adını Ceyhan Belediyesi Futbol Kulübü olarak değiştirdi.

Kaynak: Haberler.com


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...