Cuma, Mayıs 06, 2016

Çeliktepe gözünü finale dikti

U-19 Türkiye Şampiyonası Kocaeli Grubunda İstanbul'u temsil eden Çeliktepespor ilk gün karşılaştığı bolu temsilcisi Kıbrısçıkspor karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen, ikinci devre ortaya koydukları iyi oyun ve mücadele ile sahadan Eren Zengin ve Ömercan'ın golleriyle 2-1 galip ayrıldı ve turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

Tayfun Uzunkaya yönetimindeki Çeliktepespor maçı Batuhan-Serkan-Mehmet-Emre-Fatih-Mustafa-Osman(Ömer Can)-Mert-Aşkın(Berkan)-Uğurcan(Alperen)-Eren Zengin tertibiyle oynadı.

Moraller yerinde
Kocaeli Baltürk Otel'de 24 sporcu, 2 antrenör, 2 yönetici ile Ahmet Bülent Özsoy kafile başkanlığında çarşamba gününden bu yana kampta olan Çeliktepespor'un kadrosunda bulunan 1997 doğumlu 12 oyuncu ve 1999 doğumlu 12 sporcusuyla ile göz kamaştırırken, ilk gün maçında sahne alan 1999 doğumlu Eren Zengin ve Ömercan Ahenk dikkat çekti. 

Rakip Fıratspor İstanbul temsilcisi grubunun ikinci maçında 07.05.2016 Cumartesi günü 15.00'te Mehmet Ali Kağıtçı Stadı'nda Sakarya temsilcisi Yenikent Fıratspor'la grup finaline çıkmak için mücadele edecek. 

Maşukiye'yi gezdiler
Sarı-Siyahlı kafile cuma gününü doğa harikası Maşukiye kasabasını gezerek değerlendirirken keyifli dakikalar geçirdi.








HABER MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...