Çarşamba, Mayıs 25, 2016

Çatalcaspor'da görüşmeler başladı


3. Lig'de mücadele eden Çatalcaspor’da öncelik iç transfer olarak belirlendi. Bu konuda teknik heyetle bir araya gelen Kulüp Başkanı Hasan Gökçe bu sezon kadrolarında kalması gereke oyuncularla tek tek görüşmelere başladı.

Bu sezon grubunda sergilediği futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken Çatalcaspor yeni sezon öncesi çalışmalara başladı. İç transfer çalışmalar ile start veren sarı kırmızılı ekip önce kadrosunda tutmaya çalışacağı oyuncularla görüşmeler yapıyor. Teknik heyet ve kulüp Başkanı Hasan Gökçe’nin hazır bulunduğu görüşmelerde oyuncularla anlaşma zemini hazırlanıyor.

Teknik heyet tamam
Yeni sezon öncesi teknik heyetle her konuda anlaşan Çatalcaspor Kadir Akbulut ve ekibi ile yola devam edecek. Sezon bitiminden sonra yapılan görüşmeden sonra her konuda anlayan taraflar yeni sezon öncesi el sıkıştılar.

Görüşmeler devam edecek
Geçtiğimiz günlerde başlayan iç transfer görüşmelerin önümüzdeki günlerde süreceği öğrenilirken. Takımda kadroda düşünülen tüm oyuncularla anlaşma sağlanması düşünülüyor. Kulüp yönetimi tarafından önümüzdeki günlerde yeni sezonda kadroda kalacak ve gidecek oyuncular hakkında açıklama yapılması bekleniyor.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...