Salı, Mayıs 10, 2016

Büyük Ümitler: Ufak hesapların içinde olmadık!


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Büyük Ümitlerspor, aynı grupta mücadele verdikleri rakiplerinden GOP Bağlarbaşıspor'un yaptığı açıklamada, isimlerinin geçmesi üzerine bir açıklama yaptı. 

Kulüpten yapılan "Kamuoyuna Duyurudur" başlıklı yazılı açıklamada, "Büyük Ümitler Spor Kulübü, 40 yıllık şerefli mazisiyle, müsabakalarda yer almaktadır. Bazı kendini bilmezlerin, gerçekleri saptırarak, kamuoyuna yalan yanlış beyanlar vermektedir. Bugüne kadar hiçbir zaman, ufak hesapların içinde olmadık, bundan böyle de olmayacağız. 40 yıllık geçmişimizde, bu tür kargaşaya yer vermedik, bundan böyle de vermeye niyetimiz yok. Camiamız içerisinde, yetiştirdiğimiz değerlerimiz bizi bugünlere getirmiştir. Demeç dürüstlüğü taslayan ve aldığımız cezayı saptırarak, kamuoyunu yanıltanlar, lütfen gerçek dünyaya dönsünler" ifadeleri kullanıldı. 

'Kural hatasından ceza aldık'
GOP Bağlarbaşıspor'un kendilerini hedef alan iddialarına da yanıt verilen açıklamanın devamında, "Konuya döndüğümüzde; GOP Bağlarbaşı Spor Kulübü ile yapılan maçta, Esami listesinde, düzeltme yapılmadığı için (as futbolcu gelmediğinden, yedek oyuncuyu, oynatmaktan) ve oyun içinde de üç değişiklik yapıldığı için KURAL HATASI VE USÜLSÜZLÜKTEN ceza aldık. Doğru olan budur. Ceza kuruluna ise takımımız değil, o gün saha içinde, yönetici konumundaki arkadaşımız sevk edilmiştir. 
Konu, budur ve federasyona ulaşılırsa, (öğrenmek adına) oradan teferruatlı bilgi alınır" denildi. 




'Ufak hesaplarımız hiç olmadı'
Açıklamada ayrıca, "Kamuoyunu yanlış bilgilendirmenin suç olduğunu ve gerekirse kurumumuzu karalamaktan hakkımızı aramak adına yargıya taşıyacağımızın bilinmesini isteriz. 40 yıllık mazimizde, ufak hesaplarımız hiç olmamıştır" vurgusu yapıldı.

YerelFutbol.com





Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...