Pazar, Mayıs 08, 2016

Büyük Ümitler'den gol şov


Geçtiğimiz haftalarda oynanan ve Büyük Ümitler takımının galip ayrıldığı Gop Bağlarbaşı mücadelesinde Büyük Ümitler takımının yaptığı kural ihlali nedeniyle bu mücadeleden 3-0 hükmen mağlup ayrıldığı bu hafta içerisinde açıklanmıştı. Bu şok kararın ardından liderin 3 puan arkasında 5.sıraya gerileyen Büyük Ümitler, şampiyonluk yarışında iddialı konumda olmak ve moral depolamak için mutlak 3 puan parolası ile sahaya çıktı.

Rami Stadı'nda oynanan ve centilmence geçen mücadele ise, futbolda görmek istediğimiz tabloyu bizlere yaşattı. Sarı kartın dahi çıkmadığı mücadele dosthane bir havada başlayıp aynı şekilde biterken, ilk devre mücadelesinde Taşoluk sahasında rakibini centilmence karşılayan Arnavutköy, Büyük Ümitler yönetiminden de aynı şekilde karşılık buldu.

Sarıyer FSM mücadelesinde sonradan oyuna dahil olan Kaleci Kubilay ise bugün  de Muharrem'den eldivenleri devraldı ve maça ilk 11 de başladı. Maça atak başlayan Büyük Ümitler takımı, mücadelenin başında Atakan ile bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Yediği iki golden sonra bir nebze toparlanan Arnavutköy duran top organizasyonu ile farkı bire indirdi. Bu sefer yine bir duran top organizasyonunda Doğan klas bir kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu. Mücadelede skor 3-1'e gelirken bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

2.yarıya Arnavutköy şanssızlıkla başladı. İkinci yarının hemen başında ayağı suni çime takılıp bileğini burkan Arnavutköy oyuncusu oyuna devam edemedi. Mücadeleye 11 kişi gelen ve yedek oyuncusu bulunmayan Arnavutköy mücadelenin kalan bölümlerini 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Rakibin 10 kişi kalması ile zaten üstün taraf olan ev sahibi ekip iyice ataklarını sıklaştırırken, bir anda sahada Mustafa fırtınası esti. Aykut Moralar'ın asistleri ile Mustafa ardı ardına attığı 3 gol ile skoru 6-1'e taşırken hat-trick yaparak oyuna adeta damga vurdu. Geçen hafta oynanan ve büyük önem taşıyan Sarıyer FSM mücadelesinde takımına adeta hayat veren Rıdvan bu haftayı da es geçmeyerek Doğan'ın şık pasında fileleri havalandırarak skoru 7-1 yaptı. Mücadelenin finali ise takımın ve günün başarılı isimlerinden Doğan'dan geldi. Stoper mevkinde görev alan ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken başarılı oyuncu yaptığı iki asistin ardından attığı gol ile takımını 8-1 öne geçirdi ve mücadelede son sözü söyleyen isim oldu.

Aldığı 3 puan ile birlikte puanını 23 yapan Büyük Ümitler, Sarıyer FSM'nin Esenasyspora 4-1 ve GOP. Bağlarbaşısporun Abidei Hürriyetspor'a 1-0 mağlup olması ile birlikte haftayı karlı kapatan ekiplerden oldu.

HABER: EREN GÖRKEM GÜRBÜZ









2 yorum:

Adsız dedi ki...

Maçta adam yokluğundan 10 kişi oynamak zorunda olan rakibe 8 gol atmanın neresi dostluk? Umarım Büyük Ümitler bu guruptan çıkamaz.

Rolex dedi ki...

Adam çıktığında zaten maç 5-1 di yalnız :)

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.