Cumartesi, Mayıs 21, 2016

Bollucaspor 18 maç sonra kaybetti



U14 Türkiye Şampiyonası'nda finale kalan Bollucaspor, 18 maç sonra ilk kez yenilgi aldı. İstanbul ekibi, grup finalinde karşılaştığı Güneşspor'a yenilerek Türkiye Şampiyonası'na veda etit. 

Bursa'daki şampiyonaya nağmağlup olarak katılan Bollucaspor, final maçında Güneşspor karşısında gülemedi. Maça gelen İzmit taraftarı, futbolcuların aileleri Güneşspor'a güzel bir şekilde destek verdi. 

İlk yarının ilk dakikalarında rakipler birbirini tartarken iki takım da atak futbol oynadı. 8. dakikada Oğuzhan'la golü bulan taraf Güneşspor oldu. Golden sonra atak yapan Bollucaspor atakları değerlendiremezken bir uzun topta Bollucaspor ceza sahasında buluşan Eren kalecinin hatasıyla 25ç dakikada durumu 2-0 yaptı. 

Top kayıpları sonuca etki etti
Santra vuruşundan sonra toparlanmaya çalışan Bollucaspor, orta sahada kaybettiği topun cezasını 27. dakikada uzaktan güzel bir golle Oğuzhan kesti ve durumu 3-0 yaptı. 


İkinci yarıya daha toplu başlayan taraf Bollucaspor'du. Kanatlardan atak yapmak isteyen Bollucaspor, gelen fırsatları iyi değerlendiremedi. İstanbul ekibi ne kadar toparlanmaya çalışsa da ilk ve ikinci maçtaki görüntüsünden çok uzaktı. 68. dakikada soldan ceza sahasına giren Serkan, Bollucaspor'un tek golünü kaydetti. 

Bu yenilgiyle Türkiye Şampiyonası'na veda eden İstanbul ekibi, 18 maçlık yenilmezlik serisine de son verdi. Bollucaspor'da büyük üzüntü yaşanırken Güneşspor'da ise büyük sevinç vardı.

HABER-FOTOĞRAF: ENBİYA KESKİN








Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.