Çarşamba, Mayıs 25, 2016

Birlikten Karaağaç'a kınama çıktı


Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı olağan üstü toplantıda 2. Amatör Lig kulüplerinden Karaağaçspor’a kınama kararı çıktı.

Büyükçekmece temsilcisi Karaağaçspor'la Çatalca ekibi Öz Örencikspor arasındaki karşılaşma sonrası çıkan olaylardan dolayı bir açıklama yapan Kulüpler birliği, bu olayın sportmenliğe yakışmadığını ve bu konuda Öz Örencikspor Kulübü'nün yanında olduklarını ve olayın takipçisi olduklarını açıkladılar.

Saha dışında gerçekleşen bu olaylarla ilgili bir özür beklediklerini belirten Çatalca Kulüpler Birliği yönetim kurulu üyeleri, Çatalca’da böyle bir olayın yaşanmadığını ve yaşanma şansının olmadığını da dile getirdiler. Bu konuda Büyükçekmece Kulüpler Birliği'ni de göreve davet eden Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği yönetim kurulu üyeleri olayın aydınlatılması gerektiğini söylediler.


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ordaymıs gibi konusmayın bizi kendi evimizde yenen takımlara sorun bakalım ellerini kollarını sallayarak kolkala cıkmıslar bi sıkıntı yaşamıslarmı ama sen rakip taraftar olarak geliceksin ev sahibi futbolcuların bir kacına ana avrat ağza alınmıyacak küfürler ediceksin öyle bi dünya yok tamam olay cıkmayı hoş bi olay değil ama o oyuncununda ailesi ordaysa olay cıkar haliyle rakip takımdan kırmızı kart yiyip cıkan oyuncu saha içinde tehdit ederek cıkıcak sonra trübüne gecip sallıycak sonrada olay cıkmıycak mümkünmü bu sonra oraya zabıta cagırıcaklar abilerini arkadaslarını kapıyı kırıp soyunma odasına giricekler darp etmeye calısıcaklar sonra kınama yokya kendinizi kınayın tek taraflı dinleyip yargısız infaz yapmayın adil olun

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.