Salı, Mayıs 10, 2016

Bayrampaşa Demirspor'dan yüzmede büyük başarı

Bayrampaşa Demirspor Kulübü futbol dışında yüzmede de yeni başarılar elde ediyor. Bayrampaşa temsilcisi, Gaziantep'te düzenlenen ve 101 kulübün katıldığı Olimpik Kulaçlar Yaz Finalleri’nde 5 Türkiye şampiyonluğu kazanarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Stas Çayçenko’nun antrenörlüğünü yaptığı yüzme takımında Karahan Efeoğlu, 50 metre kurbağalama, 50 metre serbest, 100 metre kurbağalama, 100 metre karışık ve 200 metre karışıkta Türkiye şampiyonu olurken, 50 metre kelebekte ise Türkiye dördüncüsü olmayı başardı.

Demirspor Yüzme Takımı’ndan Sude Naz Akçil ise 100 metre kurbağalamada Türkiye 4.’sü, 50 metre kurbağalamada Türkiye 5.’si,  50 metre serbestte Türkiye 7.’si, 200 metre karışıkta Türkiye 8.’si oldu.

Bilgesu Bilgen, Azra Zeynep Ertunç, Ayşegül Yörük ve Sudenaz Akçil’den oluşan bayrak takımı ise 4x50 metre karışıkta Türkiye 5.’si, 4x50 metre serbestte Türkiye 6.’sı oldu.

Ayşegül Yörük ve Azra Zeynep Ertunç ise yüzlerce sporcu arasında Türkiye’de ilk 20 içinde yer alarak ileriki yarışmalar öncesi büyük ümit veren diğer sporcular oldular.

Demirspor yönetimine teşekkür
Ocak ayında Marmaris’te düzenlenen yüzme yarışlarında 4 şampiyonluk kazanan Karahan Efeoğlu’nun bu kez 5 yarış kazandığını belirten antrenör Stas Çayçenko, “Karahan 50 metre karışıkta 4. sırayı alarak madalyayı son anda kaçırdı. Sporcumuz her geçen gün performansını arttırıyor. Bundan sonraki yarışlarda mücadele ettiği 6 yarışta da birincilik kürsüsüne çıkacağına inanıyorum. Kürsüye çok yaklaşan diğer yüzücülerimizin de çok yakın zamanda bu kez dereceye gireceğine inanıyorum. Bundan sonra yüzmede Bayrampaşa’daki sporcular konuşulacak. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen böylesine başarılı olduğumuz için ve Bayrampaşa’nın sesini Türkiye’ye duyurduğumuz için mutluyuz. Bizlerden desteğini esirgemeyen Bayrampaşa Demirspor yönetim kuruluna ve ailelerimize çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: www.pasavizyon.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...