Pazartesi, Mayıs 16, 2016

Başıbüyükspor Arabayatağı'nı elinden kaçırdı


Türkiye U14 Şampiyonası Bilecik Grubu'nda yer alan İstanbul temsilcisi Başıbüyükspor ikinci oldu ve elendi.

A Grubu'nda Gemlik Belediyespor'u 2-0 yenen, daha sonra Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'u normal süresi 1-1 biten maçta penaltılarda 3-1 yenen Sarı-Siyahlılar finalde, alt yapıda adeta bir marka olan grubun ağır favorisi Bursa ekibi Arabayatağıspor'la karşılaştı.

Güçlü rakibiyle başa baş mücadele eden Maltepe ekibi 1-1 biten normal sürenin ardından rakibine penaltılarda 4-2 yenildi.

Bilecik Edebali Stadından oynanan maça iyi başlayan Başıbüyükspor maçı 23. dakikada 1-0 a getirdi. Bu golün ardından gol arayışlarında bulunan Bursa temsilcisi Arabayatağıspor, bitime 3 dakika kala durumu 1-1'e getirdi. Maçın bu skorla bitmesinin ardından maç penaltılara gitti. Penaltı için yazı tura atılmasının ardından İstanbul temsilcisi Başıbüyükspor ilk penaltı atışını gole çevirdi. Penaltıların bitiminde Bursa temsilcisi Arabayatağıspor 4-2 skorla kazanan taraf oldu.



Böylece Arabayatağıspor adını ikinci tura yazdırdı. Bursa temsilcisi B Grubu'nda bir diğer İstanbul ekibi Çağrım Marmara 1907'yi de penaltılarla elemişti.

HABER: SELİM URAL

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...