Pazar, Mayıs 08, 2016

Asker selamı maçı tatil ettirdi


Kadınlar 3. Lig play-off 2. turunda Kocaeli Harbİş-Amedspor maçı 80. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. İddiaya göre Kırşehir Ahi Stadı'ndaki maçın 80. dakikasında Harb İşspor'un skoru 4-0 yapan golü sonrası Kırmızı-Siyahlı futbolcular asker selamı verdi. 

Buna tepki gösteren Amed taraftarları sahayı yabancı madde yağmuruna tuttu. Diyarbakır ekibinin taraftarları emniyet güçlerince stattan çıkarılırken Harb İş takımı uzun süre saha içinde bekletildi. Hakem de karşılaşmayı tatil etti. 

'Tahrik edici bir şey yapmadık'
Harb İşspor Teknik Direktörü Hasan Alemdar Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada “Rakibimizin yaklaşık 1000 taraftarı maç boyunca agresif bir şekilde hakemleri etki altına almaya çalıştı, sahaya yabancı maddeler attı. Rakip takım da sürekli sert oynadı. Buna rağmen farklı galip geldik. 4-0'dan sonra olaylar patlak verdi. Oyuncularımız rakibi tahrik edecek herhangi bir harekette bulunmadı” dedi.

Konuyla ilgili ulaşmak istediğimiz Amed Sportif yetkilileriyse telefonlara dönüş yapmadı. Diyarbakır temsilcisinin gayri resmi Facebook hesabında "Kadınlar 3. Lig yükselme maçında Kocaelisporlu oyuncu gol attıktan sonra asker selamı verince saha karıştı" ifadeleri kullanıldı.

HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Sen kız vede futbolcuSun senin ne işin var asker selamı vermek ile iyi olmuş inşallah güzel bi dayak yemiştir futbola siyaseti karıştıranlara ders olsun bu olay.

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...