Salı, Mayıs 24, 2016

Antrenör uyardı hakem golü verdi


İstanbul U19 2. Ligi 15. Grup'ta hafta sonu oynanan Çayırbaşı Özkanspor-Fatihspor maçında sahalarda az rastlanan bir fair-play'lik davranışa imza atıldı.

Çayırbaşı Stadı'nda oynanan maçın ilk 8 dakikasında Özkanspor 2-0 öne geçerken ilk çeyrek geçilirken Fatihspor frikik kazandı. Turuncu-Siyahlıların kullandığı frikikte top üst direğe sonra çizgiye çarpıp oyun sahasına döndü. Fatihsporlular 'gol' kararı beklerken hakem 'devam' dedi.

Bu esnada Çayırbaşı Özkanspor'un genç antrenörü Cansu Cömert yardımcı hakemin yanına giderek pozisyonun gol olduğunu söyledi. Bunun üzerine yardımcı hakem orta hakemi uyardı ve gol kararı verildi. Skor böylece 2-1'e gelirken ilerleyen bölümlerde açılan Fatihspor maçı 4-2 kazandı.

Fatihspor'dan teşekkür
Fatihspor Teknik Direktörü Erol Dırahor, Özkanspor Antrenörü Cansu Cömert'in dürüstlüğünün kendilerini çok duygulandırdığını belirterek "İnanın üç puandan çok maçta yaşanan bu fair-play'lik davranışa sevindik. Maçlar kazanılır, kaybedilir ancak böyle erdemli davranışlar futbolu güzelleştirir. Ben şahsım, futbolcularım ve kulübüm adına başta Antrenör Cansu Cömert olmak üzere tüm Özkanspor camiasına centilmenliklerinden dolayı teşekkür ederim. Futbolumuzun böyle centilmen ve dürüst antrenörlere ihtiyacı var" dedi.

Fatihspor bu galibiyetle üçüncü sırada haftayı tamamladı ve üst lige çıkma iddiasını sürdürdü.

HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sportmenlik budur iste. Hakemin de dedigin dedik tutumunun olmamasi guzel nornal sartlarda sirf on plana cikmak icin golu vermezlerdi.

Unknown dedi ki...

Bu mükemmel davranışı yapanları kutluyorum... Böyle güzel davranışları yapanları ne kadar yuceltiyorsak Yapmayanları da kınayalim... u 13 eleme sinde erok- siyavuşpaşa maçında erok yöneticisi hūseyin çevikol un da neler yaptıklarını da yazın.. tam bir utanç tablosudur. Erokspor lu futbolcu sakatlanmış siyavuşpaşa nin hocası top siyavuşpaşa da iken hakeme oyunu durdurmuş sonra hocamız koşarak erokspor lu futbolcuya yardım etmiştir. Oyun hakem atışı ile oyunu başlatırken erok lu futbolcuya topu rakibe at demiştir çocukta kaleye vurarak gol atmıştır. Ve erokspor gereğini yapmamıştır yöneticisi bize dönerek gol goldur demiştir. Şimdi ise erokspor haksız olarak İstanbul u türkiye şampiyonasında temsil edecektir ama bu leke uzrrlerinden silinmeyecejtir. Yerel futbol bunlarında yazsin.

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.