Salı, Mayıs 24, 2016

Akörenspor uzatmalarda güldü


İstanbul 2. Amatör 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren iki takım karşı karşıya geldi. Öz Örencikspor Çatalca Stadı'nda Akörenspor'u konuk etti. 90 dakikası nefesleri kesen maçta Akören 90.dakikaya 2-1 mağlup girdiği mücadelede 90+2 ve 90+5'te attığı gollerle gülen taraf oldu.

İlk yarısı kıran kırana geçen çekişmeli mücadelede gol sesi çıkmayınca iki takımda soyunma odasına 0-0 beraberlik ile girdi.

İlk yarı sonucu:0-0

Dakika 60'ta Akören'in golcü oyuncusu Mert Geleş sahneye çıktı ve deplasmanda takımını 0-1 öne geçirdi.0-1


Öz Örencikspor'dan cevap gecikmedi bu golden 5 dakika sonra bu sefer Eflatun-Beyazlıların golcüsü Kerem Akgül attığı golle maçta dengeyi sağladı.1-1

85.dakikada Öz Örencikspor penaltı kazandı.Topun başına geçen Kerem Akgül kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 2-1

Öz Örencik bu golle galibiyete yakın taraftı ancak oyuna sonradan dahil olan Akörenli genç oyuncu Enes, Mert Geleş'e al da at dercesine pas verdi,  bu oyuncunun topu ağlara yollaması sonucunda skora denge geldi. 2-2

Herkes maçın bu skorla biteceğini düşürken 90+5'te son sözü Gurur Şanlı söyledi. Gelişen Akören atağında Öz Örencik defansından seken topa ceza sahası dışından gelişene bir vuruşla fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu,bu zorlu deplasmanda attığı son dakika golüyle takıma altın değerinde 3 puanı kazandırmış oldu.


HABER:CANER KIZILER











Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.