Çarşamba, Mayıs 11, 2016

Akhisar Demirspor 1. Amatör'de!


Bursa 2. Amatör Lig 9. Grup'ta yenilgisiz lider durumda bulunan Akhisar Demirspor, bitime iki hafta kala en yakın rakibinin 7 puan önünde şampiyonluğu garantileyerek 1. Amatör Lig'e yükseldi. 

Ligin 12. haftasında deplasmanda oynadıkları 12. hafta maçında Yolörenspor ile 2-2 berabere kalan Kırmızı Beyazlılar, şampiyonluğu garantiledi. 


Akhisar Demirspor'un Teknik Direktörü Mustafa Dinçer, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Ligin 12. haftasında en yakın takipçilerimizden Yenişehir Yolörenspor ile deplasmanda karşılaştık. Gerçekten zorlu ve güzel bir mücadele oldu. Rakibimizin ikincilik iddiasını sürdürebilmesi için mutlaka kazanması gereken bir maçtı. Fakat bizim de kendi planlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda kazanmak için çıktığımız bir maçtı. Özellikle maçın ilk yarısında oyun olarak rakibimizden oldukça üstündük. İlk yarı rakibimizin penaltıdan attığı gole Yakup Kuzu ile cevap verdik ve devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi. Topa daha çok sahip olan organize ataklar geliştiren taraf bizdik. İkinci yarıda rakibimiz istediği sonucu alamayınca taraftarı çirkin yüzünü göstermeye başladı. Sahaya atılmadık yabancı madde kalmadı. Maç bir kaç kez durdu. Oyuncularım maçtan soğudu, psikolojik olarak gerildiler. Taraftarın baskısı altında kalan maçın hakemi rakibin futbol dışı sertliklerine göz yumdu. Çıkartması gereken en az iki kırmızı kartı maçın atmosferini kaldıramadığı için çıkartamadı. Santraforumuz Hakan, bariz gol pozisyonunda rakibin sert darbesi ile hastanelik oldu. Bu faul pozisyonunda Yakup Kuzu frikikten ikinci golümüzü attı. Hakan'ın sakatlığı nedeniyle gole bile sevinemedik. Böylesine gergin bir ortamda 2-2'lik skorla deplasmandan 1 puan alıp, rakibimizle olan 6 puanlık farkı koruduk ve bitime 2 hafta kala 1.Amatör kümeye çıkmayı garantiledik. Böylesine bir ortamda sadece futbol oynamayı düşünerek rakibinden 1 puan alan oyuncularımı yürekten kutluyorum. Artık İnegöl'ün 1.Amatör kümede bir takımı daha oldu. Tüm İnegöl ve Akhisar futbol camiasına hayırlı olsun" diye konuştu.

DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN TIKLAYIN

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN





Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off programı

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.