Cumartesi, Mayıs 07, 2016

Akdeniz Nurçelikspor maç saatini bekliyor


Kadınlar 3. Lig Play-Off ikinci tur da 2. Lig'e yükselecek maçında Fatih Vatanspor ile Pazar günü  karşılaşacak olan Akdeniz Nurçelikspor  son idmanını yaparak maç saattin beklemeye başladı.
8 Mayıs Pazar günü Beşiktaş Çilekli sahasında saat 18.00 da 2. Lige yükselecek maçında Fatih Vatanspor ile Akdeniz Nurçelikspor  takımları karşı karşıya gelecek her iki takım içinde önem taşıyan karşılaşama için iki takımda son çalışmasını yaparak maç saattin beklemeye başladı.
 
Küçüçekmece temsilcisi Akdeniz Nurçelikspor  takım son çalışmasını Yeşilova Kemal Aktaş sahasında Nurcan Çelik nezaretinde Taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren mavi beyazlılar da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

 
Akdeniz Nurçelikspor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Nurcan Çelik, Fatih Vatanspor  takımı bizim şampiyon olduğumuz grupta 2. olarak çıkmış ve Play-Off  maçları oynamayı elde etmiştir doğal olarak bildiğimiz ve tanıdığımız bir kulüptür.
 Çelik, Fatih Vatanspor  ekibiyle oynadıkları 2 maçı da birini kazandıklarını birini de kayıp ettiklerini dikkati çekerek, Sezona iyi hazırlandık ve çok daha iyi bir performans sergileyeceğiz. Fatih Vatanspor   oldukça güçlü bir ekip. İki takım da hedefine ulaşmak için mücadele edecek. Biz veya rakibimiz sonuca sevinen ve gülen bir takım olacak oda biz olmak istiyoruz. Önemli olan dostluktur. İstanbul derbisini kazanacaklarını vurgulayan Çelik, Seyir zevki güzel bir maç olmasını istiyoruz. Maçın galibi ve kazananı 2. Lig'e yükselecek  dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE













Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...