Çarşamba, Mayıs 04, 2016

Acıbadem Üsküdar farkı açıyor


İstanbul U19 2. Ligi 23. Grup'ta lider Acıbadem Üsküdar SK, büyük mücadeleye sahne olan maçta takipçisi 1877 Alemdağspor'u 2-1 yenerek yedide yedi yaptı. Üsküdar ekibi böylece puan farkını 10'a çıkararak şampiyonluk yolunda büyük adım attı.

Oyuna çok iyi başlayan Acıbadem Üsküdar aradığı golü 35. dakikada Jankat'ın ayağından buldu. Konuk ekip 10 kişi kalırken buna rağmen ikinci yarıda baskı kurmaya başladı. 65'te Ferhat'ın kullandığı serbest vuruşta top, kaleci Enes'in hatası sonucu ağlarla buluştu ve skora denge getirdi.

Karşılaşmanın 82. dakikasında gelişen Acıbadem Üsküdar SK'de forvet Tugay ceza sahası içinde düşürüldü. Hakem penaltı noktasını gösterirken penaltıya neden olan 1877 Alemdağspor futbolcusunu oyundan attı. Çekmeköy ekibi karara uzun süre itiraz etse de sonuç değişmedi. Topun başına geçen Ramazan topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

Konuk ekipten protesto
Golün santrasından sonra 1877 Alemdağspor futbolcuları hakeme tepki olarak 5 dakika kadar yerde oturdular. Oyun daha sonra devam etse de skor değişmedi. Maç sonrası itirazlar nedeniyle konuk takımdan iki futbolcu daha kırmızı kart gördü. 

Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Acıbadem Üsküdar SK böylece çok önemli bir engeli daha aştı.







Kaynak: Acıbadem Üsküdar 1908

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...