Cumartesi, Mayıs 21, 2016

70 Larendespor'un başarısı ödüllendirildi


Karaman 1. Amatör Lig ekiplerinden 70 Larendespor, bu sezon Bölgesel Amatör Lig'in kapısından dönerken, yeni sezonda bu hedefine ulaşmak için kolları sıvadı. Turuncu Siyahlı ekibinin bu sezon gösterdiği başarılı performans ise ödüllendirildi. 

Adana'nın güçlü gazetelerinden Toros Gazetesi'nin düzenlediği ödül töreninde Karaman ekibinin başkanı Halil Çelikyön, ödüle layık görüldü. Kendi imkanları ile takımı şampiyonluğa taşıyan Başkan Çelikyön, Adana spor camiasının da dikkatini çekti. Takıma yaptığı transferler ile Karaman'da liglere renk katan Çelikyön'ün başarısı, ödüle layık görüldü. 

Törende Başkan Çelikyön'ün ödülünü Adana Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili Zülfikar İnönü Tümer verdi. Başkan Çelikyön'ün katılamadığı programa kulüp koordinatörü Eyüp Demir katılarak başkanın ödülünü vekaleten teslim aldı.

'Bu ödüllerin devamı gelecektir'
Eyüp Demir, yaptığı açıklamada, "Sayın başkanımız sağlık nedenleri ile katılamadığı programa vekaleten ben katılmış bulunmaktayım. Başkanımız Halil Çelikyön'e Adana'da güzel ilgi var. Sevilen birisi. Türk futboluna yaptığı işler takdir topluyor. Başkanımız 70 Larendespor bir gün Süper Lig'de olacaktır, hayali peşinde koşuyor. Bu bizlere daha çok çalışma azmi veriyor. Bu ödüllerin devamı gelecektir, başkanımız daha birçok ödüle layıktır benim gözümde" dedi. 

'Bu başarı hepimizin başarısıdır'

Kulüp Başkanı Halil Çelikyön ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle Toros Gazetesi yönetimine CNN Adana temsilcisi Ömer beye, Şehmus Uçar başkanıma ve Adana'nın futbol ve sporla ilgilenen spor adamlarına saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bu ödül beni ve yönetimimi onurlandırmıştır. Bu başarı yönetim olarak hepimizin başarısıdır. Ben ve ekibim Karaman'da futbola yatırım yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...