Cumartesi, Mayıs 07, 2016

70 Larendespor'a destek sözü


Karaman 1. Amatör Lig ekiplerinden 70 Larendespor'a Adana'nın ünlü simalarından Şehmus Uçar tarafından destek geldi. 

Geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Halil İbrahim Çelikyön ile bir araya gelen Uçar, Genel Koordinatör Eyüp Demir, takımın teknik direktörü Mustafa Kuyucu ve takım kaptanı Muhammet Kahraman'ın da yer aldığı görüşme sonunda kulübe destek sözü verdi. 

Bu sezon 1. Amatör Lig'de oynadığı tüm maçları kazanmasına rağmen BAL play-out maçında Karaman Belediyespor'a kaybeden 70 Larendespor'da Kulüp Başkanı Halil İbrahim Çelikyön, "Geçtiğimiz sezon sıkıntılı günler geçirdik ama oyuncularımızdan Allah binlerce kez razı olsun. Bir gün olsun baş kaldırmadılar. Yeri geldi, alacakları primleri aldık saydılar ve bizim büyük bir aile olduğumuzu Karaman'da herkese gösterdiler. Önümüzdeki sezon daha güçlü geliyoruz. Maddi ve manevi hazırlıklarımızı önümüzdeki aylarda bitireceğiz ve Rabbimin izni ile 2016-2017 sezonu yine 70 Larendespor'un şampiyonluğu ile sonuçlanacaktır" dedi.

'Hedefimiz BAL'

Teknik Direktör Kuyucu ise, "Takımın mevcut kadrosu, şampiyon alacak bir kadro. Bizim hedefimiz Bölgesel Amatör Lig ve bunun bilinci ile 8 transfer yapacağız. Şu anda anlaştığımız 4 oyuncumuz var. İlerleyen günlerde 4 oyuncuya daha imza artıracağız ve sezon sonu istediğimiz hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...