Salı, Nisan 12, 2016

Zirvede tek başına


U19/2 Ligi 16. Grup mücadelesinde Sekbanlar ile Öz Trabzonlular takımları karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmaya daha iyi başlayan Sekbanlarspor mücadelede 1-0 öne geçerken yediği golden sonra toparlanan Öz Trabzonlular mücadeleye ağırlığını koydu.

Mustafa Evrensel'in ara pasında kaleci karşı karşıya kalan Emirhan Güler takımı adına beraberlik golünü atarken devrede 1-1 lik eşitlikle sona erdi.

Mustafa Evrensel asist kralı oldu
İkinci yarıda daha diri bir Öz Trabzon sahada yer alırken kaleci Ömer'de başarılı kurtarışları ile skoru 1-1 de tutan isim oldu. Öz Trabzonlular kazandığı köşe vuruşunda topun başına geçen Mustafa Evrensel'in ortasına Hakan Balcı iyi yükselerek topu ağlarla buluşturdu ve konuk ekip mücadelede 2-1 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Öz Trabzonlularda topla buluşan Mustafa Evrensel, çizgiye inip ortasını yaptı. İyi yükselen Egecan Polat yaptığı klas kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaptı. Mücadelenin sonlarına doğru gelindiğinde Mustafa Evrensel'in pası ile topla buluşan Emirhan Güler önce defansı sonra kaleciyi geçerek topu ağlara bıraktı. Bu gol ile 4-1 öne geçen Öz Trabzonlular mücadeleden 3 puanla ayrılarak zirvede tek başına yer almayı başardı.

Aldığı 3 puan ile zirvede 12 puana çıkan ve kayıpsız yola devam eden Öz Trabzonlular, en yakın rakibi Yücesporla arasına olan 5 puanlık farkın da kapanmasına izin vermedi.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...