Cumartesi, Nisan 23, 2016

Yıldıztabya'dan deplasman takımlarına aynı tarife

İstanbul U13 ligi 19.grup ekiplerinden Yıldıztabyaspor ve Gültepe Özgençlikspor ekipleri Yıldıztabya Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Zirve mücadelesi veren iki takımın ısınma sırasındaki hırslı görüntüsü görülmeye değerdi.

Maça Yıldıztabya ekibinin santra vuruşuyla başlandı.İlk yarı lidere atak göstermeyen ev sahibi,bir gol pozisyonunuda cömertçe harcadı ve iki takım soyunma odasına beraberlikle gitti.

İkinci yarıya Gültepe Özgençlik'in santra vuruşuyla başlandı.Yıldıztabya defansınıda iyice bunaltmaya başlayan Gültepe Özgençlik akın akın Yıldıztabya kalesine gitmeye başladı.Toparlanan Yıldıztabya 46.dakikada sol kanattan gelişen atakta Yiğitcan'ın şutu kaleciden döndü ve iyi tamamlayan Ceyhun topu tavana vurdu ve skor 1-0'a geldi. Golden sonra Yıldıztabya ekibinin coşkusu görülmeye değerdi.
Kalesinde yediği golle soğuk duş alan Küçükçekmece temsilcisi Yıldıztabya defansının arkasına atılan topta kaleciyi önde gördü ve aşırılan top direkten oyun alanına döndü ve ev sahibi tehlikeyi büyümeden önledi.63.dakikada Yıldıztabya kontrasında sağ kanattan Ceyhun'un başlattığı atakta topu ceza alanı içindeki Ali'ye çıkardı ve köşeyi gören Ali skoru 2-0'a getirdi.Mücadelede başka gol olmadı ve 3 puanı alan taraf Gaziosmanpaşa temsilcisi oldu.

                           




                            
Maçın hakemi iyi bir yönetim gösterdi ve izleyenlerden tam not almayı da başardı.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.