Perşembe, Nisan 21, 2016

Turgay Şeren U-14 erkekler futbol turnuvası toplantısı yapıldı



İASKF tarafından düzenlenen Turgay Şeren U-14 Minik Erkekler Futbol turnuvası toplantısı 20.04.2016 Çarşamba günü saat:16:00'da Orhan Saka Amatörler evinde yapıldı.

Toplantıya TFF İcra Kurulu Üyesi,TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez,TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür,İASKF Yönetim Kurulu Üyeleri,İlçe Kulüpler Birliği Başkanları ve kulüp temsilcileri katıldı.

Yapılan toplantı sonucu İASKF U14 Turnuvası kurası  27.04.2016 saat 14.00'de Orhan Saka Amatörler Evinde çekilecek.

"Toplantı sonunda kuraya  katılacak kulüplerimizin aşağıda yazılı olan  statü ile birlikte gelmelerini rica eder, tüm kulüplerimize başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı



3.NCİ İSTANBUL AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU TURGAY ŞEREN U-14 MİNİK ERKEKLER FUTBOL TURNUVASI STATÜSÜ ( 2016 YILI ) 
1. U14 Minikler Futbol Turnuvası müsabakalarının (……) grupta tek devreli lig usulü oynanacaktır. 2. Müsabakalarda galibiyete ( 3 ) üç, beraberliğe ( 1 ) bir, yenilgiye ( 0 ) sıfır puan verilecektir. 
3. Takımlar arasında puan eşitliği durumunda Futbol Federasyonu genelgesi uygulanacaktır. 
4. Müsabakalarda yer alan takımlar 2015-2016 futbol sezonunda federasyon tarafından lisansları vize edilmiş sadece 2002 doğumlu futbolcuları oynatabilirler. 
5. İASKF’ ye önceden verilecek Takım listesi 24 kişi olacak. Takımların Maç Esame listesi ise 16 kişilik kadrodan oluşur. Oyuncu değişimi sınırsızdır. 
6. Müsabakalar kaleci dahil 11 oyuncu ile oynanır ve oyuncu değişikliği sayısı sınırsızdır.Yedek oyuncu sayısı 5’dir. 
7. U14 Minikler Turnuvasında takımlar istediği sıralı forma numarası ile müsabakaya çıkabilir. 
8. Müsabaka süresi 2x35=70 dk. Oynanır. (iki devre) 
9. 5 nolu futbol topu ile müsabakalar oynanır. 
10. Müsabaka en az 9 oyuncu ile başlar. Müsabaka anında herhangi bir nedenle takım oyuncu sayısı 6’ya düştüğünde müsabaka hakem tarafından tatil edilir. (Rakip takım da galip tescil edilir.) 
11. Eleme türünde oynatılan müsabakalarda uzatma olmayacak direk penaltılara geçilir. Beraberlik halinde seri penaltı atışları ile sonuç alınacaktır. 
12. Kart cezalarının tertip komitesi kararı ile ilçe karmalarına tebliğ edilir. 
13. Turnuvanın kura çekimi ………..2016 ……………. günü saat …….. İASKF’de çekilecektir. 
14. Turnuvaya katılacak olan ilçelerin bu statüde istenen evraklarını eksiksiz …………… 2016 tarihine kadar İASKF’ye teslim etmeleri zorunludur. Evrak teslim etmeyen ilçeler kura çekimine dahil edilmez. 
15. Bu statüde belirtilmeyen konularda 2015 – 2016 AMATÖR LİGLERDE UYGULANACAK ESASLAR kitabı, FUTBOL MÜSABAKA ile diğer TALİMATLARI geçerlidir. 
16. U14 Minikler Futbol Turnuvasını tamamlama zorunluluğu hükümleri uygulanacaktır. 
17. U14 Minikler Futbol Turnuvası normal lig maçları bir faal hakem tarafından yönetilir. Eleme ve Final Maçlarını üç hakem yönetir. Ayrıca maçta bir temsilci ve saha komiseri de bulundurulacaktır. 
18. Turnuvaya katılmak isteyen ilçe birlikleri kendi karar defterlerine turnuvaya katılmak istediklerini dair bir yönetim kurulu kararı almaları ve karar defteri fotokopisini bir ön yazı ile en geç ……………… 2016 tarihine kadar İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna teslim etmeleri gerekmektedir. 
19. Turnuvaya katılan U-14 ilçe karmaları turnuva başlamadan 24 kişilik isim listesiyle beraber katılan her sporcunun 2015-2016da vize edilmiş lisans fotokopisi, nüfus cüzdan fotokopisi ve 2 adet resim İASKF’ye …………….. 2016 tarihine kadar teslim etmelidir. Turnuva boyunca bu isimler bu turnuvada başka takımlarda oynayamaz . Oynadığı tespit edilmesi halinde takım hükmen mağlup sayılır. 
20. U-14 ilçe karmalarının başında 1 yönetici, 1 teknik sorumlu, 1 Antrenör ve 1 kaleci antrenörü Tff den veya İASKF’den alınacak lisans kartı ile girebilir. Bunun için takımlar lig başlamadan sahaya girecek bu isimlerin nüfus cüzdan fotokopileri ve 2 adet resimlerini ….. ……. 2016 tarihine kadar İASKF’ye teslim etmelidir. 
21. Turnuvada profesyonel takım oyuncusu kesinlikle oynayamaz. Oynatan takımlar hükmen mağlup sayılır. 
22. Velilerden 2016 yılı içerisinde İASKF’nin yapacağı turnuva için muvafakatname ve her oyuncu için sağlık raporu alınması mecburidir. (Lisansı olmayan sporcular için) 
23. Katılan bütün takımlar aynı torbada kura çekimine iştirak edecektir. 
24. Maçlar hafta içi ve sonları tertip komitesinin uygun gördüğü statlarda oynanacaktır. 
25. Tertip Komitesi gerekli gördüğü hallerde maçların stadı, tarihi, günü ve saatlerinde değişiklik yapabilir. 
26. İlçe kulüpler birliği olmayan ilçelerimizin U-14 turnuvasına katılmak istemeleri halinde o ilçenin en az beş spor kulübünün turnuvaya katılmak için İASKF’ye ortak katılım dilekçesi vermesi zorunludur. 
27. İş bu statü İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunca yayınlanmış olup imza altına alan İlçe Kulüpler Birlikleri veya ilçeler tarafından tamamı okunmak sureti ile kabul edilmiş sayılır. 
TEBLİĞ EDEN                                                                          TEBLİĞ ALAN 
İASKF TERTİP KOMİTESİ                          İLÇE KULÜPLER BİRLİĞİ veya İLÇE YETKİLİSİ                                                                                                              KAŞE VE İMZASI  

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.