Cuma, Nisan 22, 2016

Sultangazispor'a taraftar şoku!


3. Lig’e yükselme maçında 24 Nisan Pazar günü Eskişehir’de Kocaelispor ile karşılaşacak Sultangazispor, taraftarından yoksun mücadele edecek.

Zorlu mücadele öncesi Sultangazi Taraftarlar Derneği’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, gerekçe olarak maddi imkansızlıklar gösterildi.

Dernek Başkanı Salih Çiçek’in imzasıyla yapılan açıklamada, “24 Nisan Pazar günü oynanacak Sultangazispor – Kocaelispor maçına Sultangazi Taraftarlar Derneği olarak çok istememize rağmen maddi imkansızlıkları aşamadığımız için Eskişehir’de oynanacak maça organizasyonumuz yoktur. Sultangazi Taraftarlar Derneği olarak oluşacak olumlu ya da olumsuz organizasyonlarla derneğimizin alakası yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Takımımıza da play-off maçında başarılar dileriz” denildi.

Kulüpten 20 otobüs
Taraftar derneği bu açıklamayı yaparken Sultangazispor Yönetim Kurulu taraftarlar için 20 ücretsiz otobüs kaldıracağını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre pazar günü 08.30-09.00 arası Sultangazi Belediye Binası önünden otobüs kaldırılacak. Taraftarlara atkı ve bayrak dağıtılacak. Ayrıca ücretsiz yemek ve içecek ikramı olacak.

Bunun üzerine Dernek Başkanı Salih Çiçek ikinci bir açıklama yaparak, "Söz konusu organizasyonda dernek olarak sorumluluk kabul etmiyoruz. Bu durum vatandaşlarımızda 'Gidilmeyecek' algısı oluşturmasın, dileyen gidebilir elbette. Şahsım adına, ben gitmiyorum" dedi.

YerelFutbol.com

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.