Pazartesi, Nisan 18, 2016

Kırklareli'ne 'BAL' acı geldi


Bölgesel Amatör Lig'de normal sezon, bazı gruplar dışında tamamlandı. İki takımla temsil edilen Kırklareli takımları, başarısız bir sezon geçirdi. BAL 12. Grup'ta mücadele eden Lüleburgazspor ile Babaeskispor, grupta son iki sırayı alarak Süper Amatör Lig'e düştü.

2011-2012 sezonunda 3. Lig'den düşen Lüleburgazspor, Bölgesel Amatör Lig'deki ilk sezonunda altıncı olmuş, 2013-2014 sezonunda ise grubunu son sırada tamamlayarak Süper Amatör Lig'e düşmüştü. Bir yıl yer aldığı Süper Amatör'de şampiyon olarak tekrar Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Lüleburgaz ekibi, yine umduğunu bulamadı ve 2015-2016 sezonunda yer aldığı grubunu 12. sırada tamamlayarak tekrar Süper Amatör'e düştü.

1995-1996 sezonunda 3. Lig'den düşen Babaeskispor, aralıksız 15 yıl Süper Amatör Lig'de mücadelesini sürdürdü. 2010-2011 sezonunda Süper Amatör Lig'i en yakın rakibine 16 puan fark yaparak şampiyon bitiren Babaeskispor, Bölgesel Amatör Lig'e yükselmişti. 5 sezondur BAL'da mücadele eden Kırklareli ekibi, bu sezon grubunu son sırada tamamlayarak Süper Amatör Lig'e düştü.

Vizespor ve Lüleburgaz Yıldırımspor BAL'da

Bölgesel Amatör Lig'den Kırklareli ekiplerinin yerine Süper Amatör Lig'i ilk iki sırada bitiren takımlar yükseldi. 

20 haftalık zorlu maratonu 42 puanla şampiyon tamamlayan Vizespor, daha önce Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi garantilemişti. Hafta sonu oynanan maçların ardından Sergenspor'u 4-2 mağlup eden Lüleburgaz Yıldırımspor da BAL vizesi aldı.

HABER: GÖKHAN TANER

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...