Perşembe, Nisan 21, 2016

Kartal Bulvar A Grubu üçüncüsü oldu


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nu aynı puanla bitiren Kartal Bulvarspor ile Çeliktepespor, 3.'lük maçında karşı karşıya geldi. Bulvarspor rakibini 4-1 mağlup etti ve grubunu üçüncü tamamladı.

Bulvarspor, eğer 3. Lig'e iki İstanbul takımı çıkarsa diğer grubun üçüncüsü Yeşilköyspor'la karşılaşacak ve galip gelirse direkt BAL'a çıkacak. Diğer senaryolarda Kırmızı-Beyazlılar BAL'a yükselmek için bu ligden gelecek bir ekiple baraj maçı yapacak. 
Çeliktepespor da büyük ihtimalle baraja kalacak. Sarı-Siyahlılar için tek kötü senaryo, 3. Lig'e hiç İstanbul takımı çıkmaması. Bu durumda Çeliktepespor diğer grubun dördüncüsü ile baraj maçı yapmak zorunda kalacak. 



Çeliktepespor mücadelede Hasan Emre ile öne geçerken, 16.dakikada Ekrem penaltı golü ile Kartal Bulvar takımına eşitliği sağladı.

23.dakikada ise kalecinin hatalı çıkışından faydalanan Murat Gürsu topu filelerle buluşturdu ve Kartal Bulvar 2-1 öne geçti.

2-1 lik skordan sonra ataklarını sıklaştıran Kartal Bulvar 32.dakikada Murat ile 1 gol daha bularak skoru 3-1 e getirdi.

Karşılaşmanın son dakikasında Çeliktepe gole çok yaklaşırken, Kartal Bulvarspor kalecisi Osman farkın inmesine müsade etmedi.

İlk yarı Kartal Bulvarsporun 3-1 lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı başladı
Çeliktepespor tehlikeli bir yerden frikik kazandı. Baraja da çarpan top kornere çıktı.

Karşılaşmada 50.dakika geçilirken, Çeliktepespor ikinci yarıya hırslı başladı.

52.dakikada Çeliktepespor'da Eren ceza sahası yayı üzerinden yaptığı vuruşta top yandan auta çıktı.

Kartal Bulvarspor'da Erdem, Çoşkun'dan aldığı darbe ile yerde kaldı ve oyun yaklaşık 1,5 dakika durdu ve şimdi tekrar başladı. Çoşkun bu pozisyonda sarı kart yedi.

İkinci yarıda 60.dakika geçilirken 3-1 lik skorla Kartal Bulvar üstünlüğü devam ediyor.

İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde Çeliktepespor savunmasını önde kurup baskı kurmak isterken Kartal Bulvarspor'da uzun toplarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

Çeliktepe kızardı
Çoşkun orta sahada yaptığı  faul sonrasında 62.dakikada ikinci sarı karttan ihraç oldu

65.dakikada Ömer'in sert şutu defansa çarparak kornere çıktı.

Mücadelede 70.dakikaya girilirken Kartal Bulvar hucüm hattı tercih hatası yapınca eksik yakaladığı Çeliktepe savunması karşısında mutlak bir golden oldu.

Aykut'un pasında topla buluşan Murat topu Fuat'a aktardı. Ceza sahasında topla fazla oynayınca mutlak bir gol kaçtı. 

71.dakikada hızlı çıkan Çeliktepespor ceza sahasına yakın bir bölgeden faul kazandı. Ömer Faruk'un kullandığı atışta top Furkan'ın önünden geçti ancak Furkan topa dokunamadı.

77.dakikada gol geldi.

Topu mükemmel taşıyan Fuat vuracak gibi yapıp topu Ekrem'e aktardı. Ekrem yerden düzgün bir vuruşla topu kaleci Uğur'un solundan filelerle buluşturarak takımını 4-1 öne geçirdi.

Gol geçersiz sayıldı
Sağ kanatta topla buluşan Ceyhun topu Fuat'a aktardı. Topla buluşan Fuat müsait pozisyondaki Ekrem'i gördü. Ekrem topla buluşup golü yaptı ancak mücadelenin hakemi Murat Özcan ofsayt gerekçesi ile golü geçersiz saydı.

Klas Şut Klas Kurtarış
Karşılaşmanın 80.dakikasında Çeliktepesporlu Yahya, yaklaşık 25 metreden çok ser bir şut çıkardı. Sol köşeye giden muhteşem şuta, kaleci Osman'da aynı güzellikte uzanarak topu kornere gönderdi.


87.dakikada Çeliktepespor'da Batuhan kaleci ile karşı karşıya kalacakken, mücadelenin hakemi ofsayt gerekçesi ile oyunu durdurdu ve Çeliktepespor mutlak bir golden oldu.

Uğur gole izin vermedi
89.dakikada Alp orta sahada kaptığı topu Ekrem'e aktardı. Ekrem yanında ki Fuat'a çıkardı. Futa müsait durumda bulunan Aykut'u pozisyona soktu ancak, Aykut'un şutunda Uğur gole izin vermedi.

Karşılaşmada uzatma dakikaları oynanıyor.

Ve mücadele sona erdi. Kartal Bulvarspor aldığı 4-1 lik galibiyet ile Süper Amatör Lig A Klasman Grubunda 3.sırayı alan takım oldu.



Hiç yorum yok:

Maça geldiler, 'Futbol okulu var' diye içeri alınmadılar

Sultanbeyli 100. Yıl Stadı'nda giden Sultanbeyli Jimnastikspor ile Aslanordu Gençlikspor U13 takımları sahada futbol okulu çalışması old...