Çarşamba, Nisan 20, 2016

Karabiga'da Eyüphan Aydın farkı


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta son maçta deplasmana Gemlikspor'u 5-1 yenerek kümede kalan Karabiga Belediyespor'da büyük sevinç yaşanıyor. Mavi-Beyazlıların bu başarısında pay sahibi olan isimlerden biri de Eyüphan Aydın... 

Devre arasında İstanbul Ortaköyspor'dan takım arkadaşları Nihat ve Serkan'la Çanakkale ekibine gelen genç orta saha oyuncusu 11 maçın hepsinde oynarken, kırık parmakla çıktığı Gemlik maçında uzaktan şık bir gole imza attı.



Karabiga'da unutulmaz günler geçirdiğini belirten Eyüphan Aydın, "Karabiga halkına bu mutluluğu yaşattığımız için çok mutluyum. Burada güzel günler geçirdim. Kariyerimle ilgili önümüzdeki haftalarda karar vereceğim" dedi.

1992 doğumlu Eyüphan Aydın uzun yıllar, aynı zamanda futbola başladığı Çakmakspor'da oynadıktan sonra İncirtepespor, Kozlu Belediyespor, Yeniköyspor, Ortaköyspor formaları giydi. Aydın'ın BAL'da toplam 32 maçı var.
Bir dönem 2. Lig ekiplerinden Kızılcahamamspor'la (Şimdi Gölbaşıspor oldu) idmanlara çıkan Eyüphan'ın transferi, yetiştirme bedeli konusunda yaşanan sıkıntı nedeniyle gerçekleşmemişti.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...