Perşembe, Nisan 21, 2016

Karabekirspor'da parlayan bir yıldız


Anadolu yakasının özellikle son 2-3 sezondur altyapısıyla adından söz ettiren takımı Karabekirspor'un U11 takımında forma giyen Muhammed Ali Büyük, taraflı tarafsız izleyenleri kendine hayran bırakıyor.

2006 doğumlu sporcu fizik kalitesi ve oyun zekası ile farklı bir oyuncu potansiyeline sahip  olduğunu gösteriyor. Yaşıtlarından 1 yaş küçük oynadığı U11 Ligi'nde son oynadığı müsabakada 4 gol atan sporcu, yine kendinden 3 yaş büyük sporcuların bulunduğu U13 Ligi'nde de 3 gol atarak adından söz ettirmeyi başardı.

Muhammet Ali'nin bu performansı büyük takımların da dikkatini çekmeye başladı. Karabekirspor teknik heyeti daha önce profesyonel takımlara oyuncu kazandırdıklarını, Muhammet Ali'nin de bu isimlere katılacağına inandıklarını dile getirdiler.

HABER: SELİM URAL

1 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili yöneytim bu haber tamamen yalan bir haber..sizleri alet edinilerek rant için yapılan bir haberdir. bu haber için birilerinden maddi çıkar sağlanmıştır sizlerde bu oyuna alet olmussunuz, iyice araştırmadan yapılan bu haberden dolayı kulüp başkanına ve gerekli yerlere başvurular yapılacaktir. bu haberin doğruluğunu araştırmadan bu haberi sırf haber olsun diye yaptığınızdan dolayı sizleri kınıyorum.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...