Pazartesi, Nisan 25, 2016

İstanbul Trabzonspor’dan puan kaybı

İstanbul 2.Amatör Ligi 9.Grup lideri İstanbul Trabzonspor kendi sahasında grubun son sıralarında yer alan Sarıgöl Birlikspor ile 1-1 berabere kalarak puan kaybı yaşadı.
Küçükçekmece Halkalı Etap Sahasında ligin 9.Haftasında lider İstanbul Trabzonspor Gaziosamanpaşa ilçe temsilcisi Sarıgöl Birlikspor takımı ile karşı karşıya geldiler.
İstanbulTrabzonspor, Fatih, Mehmet, Kadir, Yusuf, Özcan, Adnan, Emin, Ozan, Yunus, Servet, Eyüp.
Sarıgöl Birlikspor, Anıl, Barış, Güneycan, İlker, Fatih, Buğra, Zafer, Esat, Bora, İbrahim, Serkan on birleri ile maça başladılar.
Ev sahibi İstanbul Trabzonspor'un üç misafir takım Sarıgöl Birlikspor takımın bir şutu direkten döndüğü maç Murat Toraman, Burak Dilsiz ve Serkan Karadağ hakem üçlüsü vasatın altında kötü maç yönetmesi sonucu müsabakada zaman zaman gerginlik yaşandı.
36.Dakikada serbest vuruştan gelen top ceza sahası içinde topu ağlara yollayan İstanbul Trabzonspor takımında Ozan ilk yarınında skorunu belirleyen gollü attı.
55.Dakikada Sarıgöl Birlikspor takımında Esat atılan uzun topla ceza sahası içinde topu ağlara yollayarak skoru eşitledi ve skor 1-1 oldu.
Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi.  21 puanlı lider İstanbul Trabzonspor takımı takipçisi 20 puanlı Etilerspor ile aradaki puan farkını da bire indirerek ilerleyen haftalarda liderlik şansını da zora sokmuş oldu.
HABER:Yılmaz AKTEPE
                                      














2 yorum:

Adsız dedi ki...

28 NUMARA GÖRDÜĞÜM EN İYİ STOPER FATİH Dİ ADI GALİBA. Bİ DE MUSTAFA TEMTEK VARMIŞ BU TAKIMDA AMA KADROYA GİREMEMİŞ MÜTHİŞ YETENEK

Adsız dedi ki...

SARIGÖL İYİ BİR TAKIM SAĞ BEKLERİ BERBATTI STOPERLERİ BÜTÜN KADEMELERİNE GİRDİ 28 NUMARA AMA GENELDE İYİLERDİ SOL BEKLERİ AYAĞI TEMİZ BİR KAÇ KİŞİ VAR GÖZE BATAN TRİBÜNDEN

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.