Perşembe, Nisan 21, 2016

İnegöl Kaymakamı şampiyon Doğanspor'u ziyaret etti


İnegöl Kaymakamı Ali Akça, 1.Amatör Play-Off grubunda şampiyon olup, Bursa Süper Amatör Lig'e yükselen Doğanspor Kulübü yönetimi ile sporcularını ziyaret etti.

Kaymakam Akça’nın ziyaretinde, Jandarma Komutanı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Bursa Futbol Tertip Komite Üyesi ve İnegöl Futbol İlçe Temsilcisi Osman Gümüş eşlik ettiler. Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz ve Yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şiren, Semih Gülerer, Hüseyin Kurt, İsmail Ünsal, Hasan Eltutan, Gökhan Emre ziyarette hazır bulundular.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Kaymakam Ali Akça, "Grup maçlarını şampiyon olarak tamamlayan ve İnegöl'ü önümüzdeki yıl Bursa Süper Amatör Lig'de temsil edecek olan Doğanspor Futbol takımını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Doğanspor önümüzdeki yıl Süper Amatör'de başarılı sonuçlara imza atacağına inanıyorum" dedi.

Konuşma sonrası Doğanspor’un emektarlarıdan Sükrü Kaplan ile kulüp binasında bulunan arşive bakıldı. Kaplan, Doğanspor tarihi ile ilgili bilgilerini ziyaretçilere aktardı.

Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz, Kaymakam Ali Akça ve eşlik eden diğer ziyaretçilere "Kulübümüzün sekseninci yılında şampiyon olmasından dolayı çok mutluyuz. Kulübümüzü ziyaretlerinizden dolayı yönetimim ve camiam adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: SERKAN ARSLAN - YerelFutbol.com/Bursa



Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...