Cuma, Nisan 22, 2016

Hodri Meydan Eskişehir'a akacak


3. Lige yükselme play-off maçında 24 Nisan Pazar günü Kocaelispor, Sultangazispor ile karşılaşacak. Yeşil Siyahlıların taraftaf grubu, maçın oynanacağı kente çıkarma yapmaya hazırlanıyor. 

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği'nin karşılaşma ile ilgili organizasyon yapılacağını belirttiği açıklamasında, "Kocaelispor'umuz 3.Lig'e çıkmak için final maçını 24 Nisan 2016 Pazar günü saat 15:00'te Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda Sultangazispor ile oynayacak. Kocaelispor'umuzun kuruluşunun 50. yılına denk gelen bu özel günde kupayı kaldırıp tekrar güzel günlerin başlangıcını yapacağız. Bu maçla ilgili olarak otobüs organizasyonumuz başlamıştır" denildi. 

Açıklamada ayrıca, şu ifadelere yer verildi:

'Destek bekliyoruz'
"Otobüs organizasyonunda daha önceden olduğu gibi bu deplasmanda da Valimiz Sn. Hasan Basri Güzeloğlu, Bakanımız Sn. Fikri Işık ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Karaosmanoğlu ile diğer tüm belediye başkanları, siyasiler ve kentimiz iş adamlarımızdan taraftarlarımızın Eskişehir’e daha rahat gitmesi adına desteklerini bekliyoruz. Otobüs temini konusunda 23 Nisan kutlamalarının çakışması sebebiyle sıkıntılarımız bulunmaktadır."

'Bütün kent tek vücut olacağız'
"Ayrıca Hızlı Trene ek sefer konulması için girişimlerimiz sürmektedir. Tüm kentin tek vücut olarak bu maça hazırlanacağına inanıyoruz. Otobüs organizasyonunda yardımcı olmak isteyenler gerek bize gerekse kulübümüzle iletişim kurabilirler. Bilet ve taraftarlarımıza ayrılacak tribün kapasitesi hakkında TFF’den yapılacak resmi açıklamayı bekliyoruz. Bu karşılaşmada yine yeşil-siyah atkı ve formalarımızla tribünleri renklendireceğiz. Kulübümüz bu maça özel olarak uygun fiyatlı forma yaptırmaktadır."

(Manşet Kocaeli)

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.